Lexmark med enkle skrivere


Lexmark X2350
(klikk for større bilde)

Resultatene er hentet fra en spørreundersøkelse Lexmark Norge gjennomførte i juni i år. Dette er altså rykende ferske tall, skal vi tro Lexmark. Bakgrunnen for dette er tilbakemeldingene fra brukere i USA, som synes det er tungvint med det store antallet patroner som finnes til de ulike skriverne.

Den norske undersøkelsen
I den norske undersøkelsen svarte de fleste "at utskriftskvalitet var skriverens viktigste egenskap". Som nummer to kom brukervennlighet. Utskriftshastighet kom langt ned, samt at det var uenighet omkring viktigheten av utskriftskostnader.

Lexmarks resultater viser også at det kun er en minoritet som benytter skriveren sin til utskrifter av fotografier og nettsider. De aller fleste bruker skriveren allsidig, altså til "litt av hvert".

Ønsker kun én patron
Deltakerne i undersøkelsen sier de generelt blir forvirret av den enorme mengden blekkpatroner som finnes i markedet. Ifølge Lexmark ønsker hele 69 % av deltakerne en skriver som kun inneholder én patron.

Lexmark Z735 og X2350
Som et svar på disse ønskene lanserer Lexmark nå en blekkskriver og en multifunksjonsmaskin som hver har benytter en ny blekkpatron. Nyskapningen har det fengende navnet "Nummer 1", og inneholder både blekk til sort/hvitt- og farge-utskrifter. Denne patronen har en veiledende utsalgspris på 169 kroner.Ikke lett å ta feil av: Lexmarks "Nummer 1"
(klikk for større bilde)

Vi har fått svært få opplysninger om de nye skrivermodellene, og vil komme tilbake til disse på et senere tidspunkt. De prisene Lexmark oppgir virker svært hyggelige, og understreker Lexmarks "billig og enkelt"-filosofi: Z735 vil veiledende ligge på 595 kroner, mens multifunksjonsmaskinen X2350 har en veiledende pris på kroner 799.

(Kilde: Lexmark Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen