Levi's med motemobiler

Fra å være et marked med bare noen få gigantiske aktører har mobilmarkedet gått gjennom en stor endring i det siste. Kjente merkevarer har begynt å sikle på markedsandelene til de store mobilprodusentene, noe som har fått de til å gå inn i dette markedet.

Motehuset Prada har laget en mobiltelefon sammen med LG. Siemens hadde tidligere flere mobiler sammen med kjente designere og Nokia har hatt modeller sammen med blant annet Versace.

For herrer og damer

Nå er det olabukseprodusenten Levi’s som har kastet seg på bølgen. For å dra mer penger ut av sine unge kunder har de annonsert at selskapet i september vil komme med en mobiltelefon på det europeiske markedet.

Ikke overraskende hos et motehus er det ikke de tekniske spesifikasjonene det fokuseres på. Levi Strauss & Co. nevner i stedet at selskapets designfilosofi vises ypperlig gjennom mobilen kompakte og robuste ståldesign.

Med mobilen følger også et kjede som kan festes på mobilen og i olabuksa. For ekstra sikkerhet eller som en fashion statement.

Telefonen kommer i fargene metallic silver, sort og brown copper. Videre vil selskapet ha en egen dameversjon med speilskjerm. Les mer på selskapets nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen