Leverer rettskjennelser på Facebook
Teknofil

Leverer rettskjennelser på Facebook

Nettsamfunnet Facebook brukes av de fleste for å holde kontakten med venner og oppdatere disse om hva som foregår i livet ditt. Australske dommere mener derimot nettsamfunnet kan brukes til langt mer.

Rettskjennelser via Facebook
Ifølge The Sydney Morning Herald har nå australske dommere bestemt at rettskjennelser kan sendes til forsvareren via nettsamfunnet Facebook. Dette gjelder kun i saker hvor den forsvarende part ikke dukker opp. Normalt sendes slike rettskjennelser ut per post eller via personlig bud. Derimot er det ikke alltid like lett å finne frem til personer som ikke ønsker å bli funnet. Å gå på Facebook gjør du derimot uansett mener tydeligvis de australske dommerne.


Bruker mye teknologi
Dette er slett ikke første gang australsk rett tar i bruk ny teknologi. Tidligere har de brukt mail og tekstmeldinger for å gjøre folke kjent om rettskjennelser, dette er derimot første gang Facebook tas i bruk.

Hvor effektiv denne løsningen vil være er usikker. En funksjon for å sende og motta rettskjennelser var neppe det Mark Zuckerberg hadde i tankene da han utviklet tjenesten.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen