Leverer Big Brother til mobilen

Den norgesaktuelle operatøren 3 har startet en ny 3G-tjeneste i Sverige, som innebærer at alle reality-fans kan få sin daglige dose med oppdateringer fra det etter hvert så velkjente Big Brother-huset, rett på mobilen.

Mens man i Norge hadde et lignende tilbud hvor man kunne motta tekstmeldinger som formidlet de siste begivenhetene, vil våre svenske naboer kunne bestille videoklipp som viser spesifikke hendelser fra huset, såvel som å når som helst koble seg opp mot et av de seks kameraene for å se hva som skjer akkurat nå.

De svenske 3-kundene har også mulighet til å laste ned dagboken til hver enkelt av de 12 deltakerene, i tillegg til et bredt utvalg av bakgrunnsbilder, logoer og selvfølgelig en ringetone som spiller Big Brother temaet. Det er også muligheter for å motta nyheter fra huset via vanlig SMS.

For de som ikke er så all verdens interessert i hva som måtte foregå bak Big-Brother-husets fire vegger, kan 3 også tilby en rekke andre video-tjenester. Blant annet kan man bestille nyhetssendinger eller musikkvideoer fra MTV rett til telefonen. Og trenger man en oppmuntring kan man bestille et utvalg sketsjer fra blant annet humorseriene Benny Hill og Monthy Pyton.

3 vil som kjent også snart etablere seg i Norge, så det er ikke umulig at vi vil få et lignende utvalg av tjenester når den tid kommer.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen