Lettere å leie fotoutstyr

Fotgrafene bak Objektivutleie.no
Fotgrafene bak Objektivutleie.no

Til nå har Interfoto vært de eneste som har leid ut fotoutstyr, og de har rettet seg mot bedrifter og profesjonelle fotografer. Vi dødelige har ikke uten videre hatt de samme mulighetene.

Nå er det to fotografer som har gått sammen om å starte utleie av utstyr fra Nikon og Canon. Alt foregår over internett, og prisene er noe lavere enn hos Interfoto.

Utvalget av utstyr er ikke enormt ennå, for de leier foreløpig ut sitt eget utstyr, og bruker dette for å finansiere mer utstyr til både eget bruk og til utleie. Men blir dette en suksess, kjøper de inn utstyr det er etterspørsel etter. Blant annet har de listet Canons råeste objektiv – 800mm f/5.6. Dette har de ikke ennå, men det er tydelig at de ønsker seg det, så er du interessert i å leie det, skal du ikke se bort fra at de kjøper det. De blir i så fall de eneste i Norge som har det (så vidt vi kjenner til).

Leie fungerer ved at du bestiller på nettsiden, og de sender deg utstyret med pakkelapp for retur. Siden det tar tid å sende, egner det seg dårlig til dagsleie, med mindre du kan hente utstyret hos fotografene selv. Det de ønsker er ukeleie. De passer på at du har utstyret fra den dagen du ber om, og du har ansvaret for å sende det tilbake når uka er omme. Du betaler altså ikke for forsendelsestiden. Dersom du ønsker å leie det lengre enn en uke, finnes det også dagspriser for ekstra dager.

For å unngå svindel, er de nøye med å sjekke kundene, og sender i utgangspunktet bare til folkeregistrert adresse. Men er du fast kunde, sier de at de selvfølgelig kan være mer fleksible.

Du finner mer informasjon på hjemmesiden deres, objektivutleie.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen