Lett fra nett

Lett fra nett

Som alltid gjør vi vårt ypperste for å finne ukens beste linker for deg.

Så len deg godt tilbake og nyt.

Hypp på en base?
På det populære auksjonsstedet Ebay finnes det nærmest ingen grenser for hva du kan få kjøpt. Finn.no kan neppe nå opp til dette med det første, for det heteste produktet på Ebay nå for tiden er en base for atomraketter.

Halloween nærmer seg
Feiringen Halloween nærmer seg med stormskritt. Her i Norge er dette nok en importert kommersiell begivenhet hvor butikkene skal sylte deg for litt ekstra. Men om du vil gjøre noe gratis og spesielt for denne dagen så kan nettet hjelpe deg.

Her kan du nemlig gjøre Jesus selv klar for feiringen.

To gode naboer i dag
Husker du den gamle tegnefilmserien "To gode naboer"? Vi har funnet ut hva som skjedde med disse gutta etter at berømmelsen var over.

De havnet selvfølgelig på fylla, men er fortsatt iherdige med å hjelpe hverandre.

Hvilken vei?
Hjernen er en snodig sak. Den utsetter deg stadig for nye opplevelser.

Klarer du å se hvilken vei silhuetten snurrer?

Spill litt Indiana
Om ikke lenge kommer den nye Indiana Jones filmen og alle hjerter gleder seg. Mens du venter kan du selv spille den heroiske piskesvingende helten her.

Syke idretter og dumme katter
Noen idrettsgrener fortjener ikke livets rett. Som for eksempel curling, mer kjedelige greier skal du lete lenge etter. 100 meter stiletthelløp er derimot en risikosport som snarest burde bli en egen OL gren.

Det er ikke alltid like lett å finne nærmeste utgang. Spesielt ikke om du er en liten katt. Men en som sliter mer enn denne lille karen skal du derimot lete lenge etter.

Grisemishandling?
Folk gjør mye idiotisk. Å slå sine kjærester er en av dem. For derimot å finne folk som banker kjærestens gris må du nok lete langt sør i USA. Foruten å måtte sone i fengsel ble mannen dømt til å holde seg langt unna grisen for fremtiden.

Gode kunster
Folk kan mye rart. Heldigvis liker de å dele det med oss andre via nett. En ting er å kunne sjonglere, noe annet er triksene du får se med ishakker.

Her er det bare å bøye seg i støvet for gode, innovative kunster.

Å mikse skateboard og ballonger gir også en imponerende effekt. Ikke minst ser det utrolig morsomt ut. Bare synd jeg ikke kan stå oppreist på et brett.

Verdens ekleste mat
Denne ukens overraskelse var at Norge nådde høyt opp på en topp seks liste på nett. Ikke like overraskende er det når listen er over verdens ekleste mat. Lutefisk kom selvfølgelig høyt opp.

Skribenten har tydeligvis ikke hørt om smalahove.

Syk opptreden
Helt til slutt denne uken har vi en fin fin video til deg. Hvis du ønsker video av en kvinne med trompet, blandet med Star Wars og en liten del Charlie Chaplin så har nettet funnet den for deg. Dessverre er resultatet mildt sagt miserabelt. Se selv:

Med dette ønsker vi alle våre lesere god helg!

Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen