Lett fra nett

De fleste har sittet ved sin maskin, opptatt med arbeide, et spill, eller en film.

Ingenting er da mer irriterende enn en venn eller bekjent som sender deg meldinger via chat for å spørre om et tullespørsmål.

Når irritasjonen blir for stor går det an å sende dine venner denne linken.

En slik beskjed vil kanskje skade vennskapet en smule, men mottakeren vil trolig aldri forstyrre deg igjen.

Apestreker
En annen fin nettside som kanskje er mer hyggelig å tipse dine venner om er Cameroid. Lenge har PC-brukere misunnet Mac-tilhengere for programmet Photoboot.

Endelig kan også vi ha det moro med å forvrenge vårt eget fjes.

Og for Dagbladets reportere som den siste tiden har vært ekstremt opptatt av aper gir denne siden dem mulighet til å kle deg opp som en.

Contra home run
Det klassiske spillet Contra kom i 1987 og var lenge en slager. De fleste er likevel ferdige med dette spillet og har gått over til heftigere saker.

Noen der ute kunne likevel ikke gi slipp på denne perlen.

Når personen i tillegg hadde litt for mye fritid endte det opp med at han runnet hele spillet uten å dø. Ifølge personens egen kommentar tok prosjektet en uke og 20 forsøk før det ble suksess.

Trolig ble det ikke gjort mye annet denne uken og vi går ut fra at personens leilighet så tilnærmet slik ut når uken var over.

Stol ikke kun på elektronikken
At det kan bli litt mye av det gode når det gjelder elektronikk og teknikk kan nok noen og enhver være enig i.

En kjøretur hvor man følger GPS-en slavisk ender fort med en bot når man ender opp i feil kjøreretning.

Av og til lønner det seg nok å heve øynene litt opp fra teknikkens verden. For eksempel for å beskue noen av verdens fantastiske statuer.

Hvem drepte Tøydokke Anna?
Mangler du gave til ditt barns fødselsdag kan denne siden utvilsomt hjelpe deg.

Kanskje ikke beste gaven om barnet ditt ikke skal plages med mareritt resten av livet.

Hvem styrer Facebook?
Helt til slutt skal vi nok en gang innom det ikke så eksklusive samfunnet Facebook. Mange bekymringer har kommet den siste tiden om Facebook sin kontakt med markedskreftene. Noen har etter hvert begynt å bli en smule paranoide.

Likevel ikke paranoide nok i følge nettet. I følge nettsiden Prisionplanet har nemlig CIA investert i Facebook for å overvåke deg For å gjøre det enklere for deg har web designeren Vishal Agarwala laget denne videoen for å summere det hele:Om CIA virkelig har investert i Facebook via In-Q-Tel vites ikke, men om denne konspirasjonen ikke får deg til å slå av maskinen og gjøre som denne personen og bygge din egen bunker, så kan du selv spørre CIA på denne Facebook siden.

Eventuelt kan du heller se denne videoen av noen canadiske soldater som er litt uheldige under en øvelse. Mye bedre underholdning.

Mens du funderer på hvordan det virkelig henger sammen stenger jeg av maskinen, ønsker deg god helg og en herlig pinse og ser frem til at solen kanskje titter frem. Og husk at Teknofil tar intet ansvar for eksterne lenker.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen