Lett fra nett

17. mai er forbi og hele Norge har feiret fra seg. Selv russen har fått sitt og forbereder seg på eksamener. For ikke lenge siden viste vi deg hvordan du kunne feste med russen på nett. I ettertid oppdaget vi en side som tok konseptet enda et hakk lengre.

Russebilen Fargeblind hadde nemlig blitt utstyrt med en GPS-tracker sånn at du til enhver tid kunne få se hvor bussen var. Meget bra for bekymrede foreldre. Kanskje ikke like bra at jentene på bussen også hadde satt opp fyll-o-meter på siden. Hvor full datteren din er er kanskje ikke det morsomste å se.

Redd kaninen!
Som en innledning til helgen og har vi funnet frem denne siden til deg. Her må du redde den søte kaninen før det er for sent. Du må være presis med både pinsett og skapell. En annen pek og klikk side er denne hvor du kan underholde deg selv mens du plager en ukjent fyr med musepekeren din.

Unyttig informasjon og forklaringen av 2001
Har du noen gang lurt på hvor mange Tom Cruise du får inn i en mellomstor bil? Da er siden Weirdconverter noe for deg. Her kan du samtidig sjekke hvor mange Jenister Aniston du får hvis du har en blåhval. Nyttig informasjon? Absolutt ikke.

Hvis du planlegger å se filmen 2001: The space odyssey så må du holde deg unna denne siden. Men om du er en av de mange som sitter igjen som et enormt spørsmålstegn etter at filmen er ferdig så får du her svaret på det meste du lurer på.

Lag tale og se bibelen i Lego
Drømmer du ofte om å være taleforfatter for den amerikanske presidenten så har du nå sjansen. Bush Speech gir deg muligheten til å bestemme hva George Bush skal si og hva slags løfter han skal gi. Hadde kanskje vært en ide med en lignende side med Jens Stoltenberg.

Hvis du har lite å gjøre i helgen, så kan du kanskje slå deg sammen med Brendan Powell Smith. Han har tydeligvis hatt litt for lite å gjøre så han har gjenskapt hele testamentet i form av Lego. Han har selvfølgelig lagt det hele ut på nett for å glede deg.

Årets dårligste far
Testamentet hans har både en del vold og nakenhet som seg hør og bør. Hvis du likevel har behov for enda mer vold og litt utblåsning, så kan du teste dette spillet. Her skal du ta livet av zombiene før de kommer for nær.

Spillet kan være skremmende og anbefales nok ikke for små barn. Noen foreldre har derimot ikke slike sperrer. Det er via nettspill, små barn, en sadistisk far og et videokamera at man kan kåre årets dårligste far.

Det er stygt å le av små barn som blir skremt, det er heller ikke fint å le av folks problemer med utale. Allikevel kan situasjonene som oppstår bli utrolig underholdene. Som for eksempel situasjonen med denne koreanske kvinnen som jobber i en klokkebutikk:

 

Helt til slutt gjenstår det bare å ønske alle en riktig god helg!

Teknofil tar intet ansvar for innhold på eksterne lenker.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen