Lett fra Nett

Denne uken har vi fått god hjelp fra nettet selv. Funksjonen StumbleUpon medførte mange timer med moro. En av de fascinerende sidene vi kom over er skapt i vårt naboland Sverige.


Det er NRK sin søsterorganisasjon SVT som har lansert en noe sær nettaktivitet. Ved å tegne fire hester og gi de hver sin lyd gir de deg i hvert fall noen minutters moro hvor du skaper din egen musikk i form av et hestekor.

Modernisert Pong
En annen side som tok en del tid er Curveball. Dette er en modernisert versjon av klassikeren pong utført i 3D og hvor du kan gi ballen en kraftig spinn ved å sikte godt.

 Ikke alltid like enkelt, men meget avhengighetsskapende.

Verdens yngste breakdanser?
Som vi alle vet har ikke barn godt av for mye sukker. En som helt klart har fått i seg en dose for mye er denne karen. Trolig overgår han Dorthe Skappel en lang gang når det gjelder danseteknikk. Ingen frykt for ansiktsbrudd her i gården:


Pjotro og hans musikalske dress
En annen danseløve der ute i den digitale verden er Pjotro. Han har litt for mye fritid men har brukt den godt for at du skal kunne glede deg med å styre hans dansebevegelser. Her må du legge inn rytme, hastighet og stil, så vil Pjotro, iført sin musikalske dress, gi deg en oppvisning. Noen har litt for mye tid til overs.

Noen andre som har brukt kreativiteten sin aktivt og havnet på nett er disse gatemalerne. Deres kunst gjør klart by vandring mer spennende. Å måtte unngå enorme colaflasker som er synsbedrag er ikke den vanligste opplevelsen mens man vindusshopper.

Om du er glad i rytmer og spesielt gruppen Stomp, så er denne siden noe for deg. Krittmennesker som skaper rytmer på skjermen din kan være overraskende fascinerende.

Dette ensembelet er også fascinerende, men det er nok mer på grunn av gjennomført 70-talls outfit enn selve musikken.

Lek med ball
Solen titter endelig frem, i hvert fall her på Østlandet og det er derfor perfekt vær for å leke med ball. Om du mangler venner å spille med skal du ikke gråte av den grunn. Nettet har løsningen for deg og her får du hele syv virtuelle venner du kan kaste ball med. 

Nesehårsfjerning
Ikke alle er like glade i kropshår og spesielt nesehår blir av mange sett på som en uting, på tross av at det er helt naturlig. Om du synes det er vanskelig og vondt å nappe disse små hårene, så kan denne siden gi deg trening så det holder. 

Hva betyr egentlig feilmeldingene?
Noen og enhver kan bli frustrerte og irriterte når datamaskinen gir deg uklare feilmeldinger eller rett og slett bryter sammen. Denne siden har samlet en rekke feilmeldinger og hva de egentlig betyr. De har også satt opp en rekke funksjoner vi gjerne skulle sett at datamaskinen kunne vært utstyrt med.

Journalist med tourettes og 8-årige bøllefrø
Å le av andres sykdom er ikke særlig hyggelig, men å være reprter med tourettes syndrom kan ikke ha vært det beste karrierevalget for denne karen.

Til slutt denne uken presenterer vi en 8-åring som derimot har en lysende  karriere foran seg som komiker. Hennes bølleringing til et riveselskap for å få revet skolen sin med alle lærerne inni er ubetalelig.


Til slutt vil vi bare minne om at Teknofil tar intet ansvar for andre siders innhold og ønske dere alle en god helg!

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen