Lett fra Nett

Nettet er fullt av muligheter for deg som har litt for mye fritid til overs. Etter hardt press fra resten av redaksjonen bringer denne ukens Lett fra Nett aller først nettstedet Myheritage.

Hvilken kjendis ligner du på?
Hvis du er ivrig på Facebook er det godt mulig du alt kjenner denne tjenesten. Ved å laste opp et bilde av deg selv får du svar på hvilke kjendiser du ligner mest på. Selv fikk jeg beskjed om at jeg ligner på Heather Locklear og tvilte lenge sterkt på tjenesten. Det fins grenser for selv mine feminine sider.

Dette varte helt til sjefen på huset fikk beskjed at han lignet på Jack Black da han spilte i Nacho Libre. Tvilen forsvant som dugg for solen.

Komisk språksurr
Til helgen arrangeres Comic Expo i Oslo. At det har skjedd en utvikling i tegneserienes verden levner denne siden ingen tvil om. De færreste av disse serierutene ville ha sluppet gjennom dagens sensur i USA.

Språket har tydelig forandret seg siden disse stripenes glansdager.

Gamle sketsjer om igjen
Det er ikke bare tegneserier som er lett å misforstå. De amerikanske komikerne Abbot og Costello beviste dette ypperlig med sin legendariske sketsj ”Who’s on first”. Nå har noen relansert sketsjen, men denne gang som en samtale mellom George Bush og Condoleza Rice.

Resultatet er klassisk:Tamponger med 50.000 volt
Russetiden er over oss og i disse dager er det mange som frykter for unge kvinners ve og vel. Et amerikansk sikkerhetsselskap har kommet med en løsning som kan redde mange og som lett lar seg skjule: En el-pistol formet som tamponger.

Ved et enkelt trykk på en knapp skyter denne dingsen ut to bomullsdekkede elektroder som overfører 50.000 volt til den du måtte ønske, eller tilfeldigvis treffe. Heldigvis er ikke dette produktet tilgjengelig på det norske markedet.

Nei det er nok bedre at nordmenn tenker seg godt om før de handler.

Superhelter på nett
Spiderman 3 kommer på norske kinoer i helgen. Teknofil har allerede bragt deg nyheten om fremtidens Spiderman drakt. Men om du heller vil ha supermanns egenskap til å fly så er det nok best å ta en prat med disse gutta. Utrolig hvor kult resultatet kan bli av et kamera og breakdancing.

Om du liker Inspector Gadget bedre så er denne siden stedet for deg. Utstyrt med en av verdens beste spionklokker skulle du være klar til å redde verden og litt til.

God helg!
Til slutt gjenstår det bare å ønske alle våre lesere en riktig god helg. Men tenk litt over hva du foretar deg. Husk at dine beste venner fort kan bli dine verste fiender.Les forrige ukes Lett fra Nett.

Teknofil tar ikke ansvar for innhold på eksterne sider.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen