Lett fra nett

Nettet er et virrvarr av informasjon og muligheter og det er ikke alltid like lett å finne frem.

Som oftest ender man opp med å surfe på måfå og mye rart dukker opp.

Teknofil presenterer her som en innledning til helgen noen av de vidunderlige ting nettet kan bringe din vei.

Blond makes beautiful
Blonde damer har fått mye slemt sagt om seg. At de kan være så dumme som mange påstår kan man umulig tro at er sant. Inntil denne damen inntar PC-skjermen din:Blond makes beautiful heter det, men det hjelper ikke alltid på IT-kunnskapene tydeligvis. De norske damene er, som vi vet, heller ikke de skarpeste knivene i skuffen alltid. Denne videoen har allerede rukket å bli en klar klassiker på nett.

Få en venn
Mangler du venner så skal nettsiden 5minutefriend.org kunne hjelpe deg. Her skal du via webkamera og mikrofon linkes opp med tilfeldige mennesker i verden for å le, gråte, diskutere eller kun beskue hverandre i fem minutter.

Da vi selv testet tjeneste fikk vi kun opp melding om at noen uten webkamera var koblet opp. Med andre ord de kunne se oss, vi kunne ikke se dem. Creepy.

Sikkerhet i hjemmet
Amerikanere har alltid vært hysteriske når det gjelder sikkerhet. I et land hvor man kan få tilkjent 2,9 millioner dollar for å brenne deg på kaffe er det da ikke overraskende at man lanserer den stiftefrie stiftemaskin. Alle barnefingre er herved reddet.

300 mashup!
Er du glad i filmen 300? Liker du Halo? Da er denne traileren perfekt for deg:Ønsker du enda flere mixer av 300 og andre populærkulturelle fenomener så er denne siden vært et besøk. Selv har jeg en forkjærlighet for ”It’s raining men” versjonen.

Uvanlig gavetips?
Om din kjære fyller år eller du bare ønsker å gi henne en liten oppmuntring, så har vi funnet tingen for deg. Skulderveske eller lommebok laget av padder vil garantert gjøre susen. Hvis dette ikke appellerer så selger samme firma også kengurubæsj på boks.

Spill og gratis øl
Om du kjeder deg i helgen så har Teagames lansert sin siste versjon av online spillet motocross. Om du derimot kun er hjemme fordi du er blakk, så kan denne videoen gi deg tipset om hvordan du kan klare deg allikevel. Og så kan du le hele veien hjem.

Vi avslutter nettkavalkaden for denne gang med et sært, men allikevel fascinerende innslag. En sadomachokistisk geit og et elektrisk gjerde kan bli overraskende underholdende.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen