Lett fra nett

Helgen er her, og vi feirer med å gi deg denne ukens beste nettfunn.

Vidunderlige Afrika
De fleste har fått med seg at Afrika er et enormt kontinent hvor du kan finne det meste. Det er derimot ikke alle som har fått med seg at Afrika består av mange forskjellige kulturer.

For å få et lite inntrykk av mangfoldet kan denne billedserien hjelpe noe.

Perfekt gave for nerdenes barn
Når folk får barn betyr det gjerne at du må passe på å diske opp med en gave minst en gang i året. Da er det alt for kjedelig å dukke opp med klær, dukker eller barnebøker som finnes på biblioteket.

Barnet vil garantert ha mer nytte av denne boken for å lære å lese. Å vite at N står for "nøytron" er noe alle syvåringer bør vite.

Kausjonerer du?
Å havne i arresten er noe som kan skje den beste, så fremt det er et menneske det er snakk om. Norske lover og norsk rettsikkerhet sier derimot lite om dyras rettigheter i fengsel.

Vi får håpe slike regler er på plass i Mexico, der blir nemlig esler fengslet om de utøver vold.

Lite klar gladiator
De fleste som deltar på serien American Gladiator er tøffe personer som takler stress og fysiske øvelser. Heldigvis har de en nøye runde før TV-sendingene hvor de velger ut hvem som kommer helt til topps.

Hvis ikke ville sånt som dette kommet på TV
. Det ville kanskje vært mye bedre underholdning.

Få ut aggresjonen
Om du har hatt en virkelig dårlig uke, så er det på sin plass å få ut litt aggresjon. Å ta de ut på menneskene rundt deg er derimot en dårlig idé. Da er det langt bedre å spille en runde GTA IV, eller kanskje la denne virtuelle dokka få gjennomgå.

Hvor effektivt tortur det er å male noen grønne kan diskuteres, men spydet gjør helt klart susen.

Vil du virkelig vite?
Har du noen gang lurt på hva som egentlig skjer på fuktige kvelder i ditt eget hjem, når du ikke følger med? Egentlig vil man vel ikke vite det, men ulykker skjer og det kan være smart å ta hånd om problemene.

Med Urine Off får du det du trenger til å hanskes med problemene. Ultrafiolett lys identifiserer problemområdene, mens den medfølgende sprayen gjør rent.

Underlige stillinger
TV-nyhetene har strenge krav for at alle som filmes og vises, må tituleres behørig med navn og stilling. Regler for stillingstitler eksisterer derimot ikke.

Det kommer helt klart frem fra denne billedserien.

Facebook i virkeligheten
Helt til slutt denne uken har vi en video som vi virkelig har kost oss godt med. De fleste syns Facebook er et nyttig verktøy for å komme i kontakt med gamle bekjente, men hvor hyggelig ville det vært i virkeligheten?

Neppe veldig velkomment ifølge denne videoen:God helg!

Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen