Lett fra nett

Nok en arbeidsuke er straks over og sola har endelig tatt taket. Men før helgen kommer over oss for fullt må du nok fylle enda noen arbeidstimer.

Så hvorfor ikke nyte tiden med denne ukens nettfunn?

Vis nettvett
Det er for tiden mye fokus på hva du bør og hva du ikke bør legge ut på nett. Spesielt blir barn og unge advart mot at festbilder og lettkledde fotografier og videoer ikke nødvendigvis bør havne i det offentlige rom.

Det er derimot ikke bare unge som trenger en slik advarsel (advarsel: lenke kan gi varige mareritt). Disse menneskene som er litt opp i årene kunne kanskje også trengt et lite kurs i godt nettvett.

Mosomt med Byggmester Bob
Å lage animasjon er noe flere har gledet seg med som unge. Noen er så heldige at de får fortsette med hobbyen når de blir eldre som jobb. Kanskje da ikke Byggmester Bob er den mest spennende plassen å havne.

Men settet skaper en ypperlig mulighet for å sende kreative bursdagskort til venner.

Test din seriekunnskap
Om du ser mye på TV så vil neste link være ypperlig for deg. Introsangene til TV-serier har det med å sette seg i hodet.

Her kan du selv teste hvor god du er på sangene. Om du får høy score så er det trolig mer av et faresignal enn en æresbevisning.

Moro med korps
Frigjøringsdagen gikk forbi denne uken uten særlig markering. Derimot vil 17. mai garantert feires med stor ståhei neste helg. Denne uken vil det derfor bli mye korpsøvning i norske smågater.

Personlig er jeg ikke altfor glad i korpsmusikk, spesielt ikke tidlig om morgenen, men når det involverer momenter som dette kan til og med jeg underholdes.

Blodig jomfru
Folk har sett både Jesus og Jomfru Maria de merkeligste steder. Både i skyer, på grillet brød og i drømmer.

Denne personen, som kom nesten uskadet fra en motorsykkelulykke, ser derimot bildet av Jomfru Maria på et litt spesielt sted.

Blir du voldelig av spill?
GTA IV har nettopp kommet i butikkhyllene og nok en gang blusser diskusjonen opp om voldelige spill påvirker unge sinn. Selv har jeg ingen trang til å slå rundt meg selv om jeg har spilt alle de gamle delene i denne spillserien.

Denne personen kunne nok derimot ha godt av en pause fra spillingen.

Har motoren på båten sluttet å fungere midt på vannet? Har du en gravemaskin ombord? Da er situasjonen ikke lenger noe problem.

Spill helgen inn
Når helgen først nærmer seg kan det være vanskelig å konsentrere seg om de arbeidsoppgavene du egentlig har. I stede for å gjøre som disse personene, er det kanskje bedre å fordrive tiden med litt spill.

Warlords er enkelt, lett å lære og moro. Få flest mulig av styrkene dine over for å vinne.

Eventuelt kan du leke med fingrene dine. Her kan du for eksempel hente inspirasjon.

Ikke ta med barnet hit
Det er flott at det finnes forskjellige kulturer i verden. Om alle var like hadde det vært ekstremt kjedelig å leve.

Men om du noen gang er i India vil jeg advare mot å ta med spedbarnet ditt til noen plasser.

Slik som for eksempel hit. De påstår at ingen har tatt skade av ritualet, men da tviler jeg på om livsvarige traumer er regnet med.

Sinnsyke bilder
Photoshop er blitt ekstremt populært blant billedbehandlere. Selv om ikke alle helt får det til. Noen velger derimot å gjøre ting på gammlemåten.

Her er en samling sinnsyke bilder som visstnok ikke har blitt shoppet en piksel.

Gode reklamer
Helt til slutt denne uken kan vi ikke unngå å nevne Gullruten som arrangeres denne helgen. Dette er gallaen hvor underholdningsbransjen premierer seg selv for nok en gang å ha funnet på nye former for å underholde deg. Personlig er jeg nesten mer glad i reklamene som sendes mellom programmene. Da gjerne de som viser kreativitet som for eksempel denne.

Aller best ville det vært om de fylte opp med reklamer som var stoppet av sensuren for en gangs skyld. Da ville utvilsomt denne brillereklamen kommet høyt opp på min liste:God helg!

Teknofil.no er ikke ansvarlige for innhold på eksterne lenker.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen