Lett fra nett

Nå som helgen alt er over oss er det ingen grunn til å holde tilbake. Vi fyrer derfor løs med ukens "Ååååhhh". For å putte smør på flesk så forsøker vi også å slå den kilne koalaen med en hest som sitter i bilen.

Med dette har vi klargjort banen for denne ukens Lett fra nett.

Dumme deltakere
Underholdningsshow på TV er som oftest meget populært. Det er ikke uten grunn at Dan Børge Akerø i flere år har okkupert skjermen i NRKs beste sendetid.

Men ofte er deltakerne langt mer underholdende enn verten. Spesielt dumme deltakere.

Like gøy er det derimot ikke å se dumme mennesker som faktisk vinner
.

Fortsatt våken?
I Donald-bladet er det en stadig tipsgjenganger for skoletrøtte unge. Nemlig å kutte en pingpongball i to og tegne på liksomøyne. Læreren skulle visstnok aldri reagere på litt utstående kritthvite øyne.

Denne løsningen ville derimot helt klart vekke oppmerksomhet.

Verdens beste treningsvideo
Trening er ekstremt populært for tiden, i hvert fall ifølge media. Å beregne etter personer som fyller helsestudioene kan kanskje denne påstanden revurderes noe.

Det er kanskje fordi alle helsefanatikerne er hjemme og følger denne videoen. Slapp av den blir virkelig fargeglad etter hvert.

Hvis ikke denne videoen var inspirerende nok så er det kanskje denne listen som skal til for å vekke treningshungeren i deg. Her er nemlig listen over syv artikler du har i hjemmet, men som du likevel kjøper på nytt som treningsapparater.

Her er grunnen til at du aldri spør en ku om hjelp.

Skummelt nabovarsel
At det norske folket er glade i å feste er det ikke tvil om. Heldigvis er vi høfflige nok til å advare naboene på forhånd.

Om du finner dette nabovarselet i oppgangen er det likevel grunn til å revurdere nærmiljøet. Eventuelt glede deg til en forrykende fest.

Stapfull T-bane
I Oslo-avisen Aftenposten Aften kan du stadig lese at norske kollektivreisende raser over Sporveienes tilbud. Det går tregt, det er fullt og folk er uhøflige.

Vi kan i det minste være overlykkelige over at situasjonen ikke er like ille som denne.

For et reporterliv
Det er ikke bare kollektivkundene som har et hardt liv. Reportere sliter også med å utføre sin oppgave til tider.

Her kan du se de beste eksemplene på dette. Å skjelle ut linselus i et raserianfall er nok neppe noen god ide for å holde på verdigheten.

Å være flyvertinne var helt klart mer glamorøst før i tiden.

Ny barndomslek?
De fleste som en gang har vært unge, og det er det jo de færreste som ikke har, har en eller annen gang testet konseptet ringe-på-og-stikke-av. Vi har derimot funnet en langt vanskeligere oppgave på nett.

Nemlig ringe-på-og-ikke-stikke-av. Hvor lenge klarer du?

Sære skilter
Det er ikke alltid like lett å forstå utenlandske plakater og skilter. Enklere blir det ikke når de gjør sitt beste for å forvirre deg.

Nettet er fullt av eksempler på morsomme skilt, men dette er kanskje den beste samlingen vi så langt har funnet.

Ny OL-gren
Som noen kanskje har fått med seg planlegger Kina og arrangere OL. Ikke alle er like glade over at dette landet i Øst er valgt ut som vertsnasjon for noe som i utgangspunktet er et fredsarrangement.

Kina på sin side tar det helt med ro og er i gang med å "feie gulvet" i Tibet som ambassadøren i Norge så pent uttrykte det. De har til og med hatt tid å utvikle en ny OL-gren, nemlig lyssabelfekting.

Denne jenta vil utvilsomt ha traumer mot oppvisninger langt inn i fremtiden.

Tattoverte nettfenomener
Om du er virkelig glad i nettet har vi et godt forslag til deg. Hvorfor ikke tatovere et nettfenomen for å ære trenden?

Eller kanskje ikke når du ser disse eksemplene på nettopp det.

Japansk underholdning på sitt beste
Helt til slutt denne uken har vi en herlig video. Direkte fra Japan til deg. Og ja, det er selvfølgelig snakk om et underholdningskonsept, og som kjent går japanske underholdningsshow langt for å glede deg.

Versegod:


God helg!

Teknofil tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen