Leseromtaler på Kulturo

Skriv leseranmeldelse til Istid 2
Hva syns du egentlig om "Istid 2"? Foto: 20th Century Fox

Fra og med i dag vil det være mulig for våre lesere å legge inn egne leseranmeldelser til alle produktene vi anmelder. Vi i Kulturo mener det er viktig å få frem forskjellige synspunkter på tingene vi skriver om, og derfor oppfordrer vi alle våre lesere til å bidra med sitt syn på platene og filmene vi anmelder.

Hvordan?

Nederst i hver artikkel er det et skjema som kan fylles ut, og dermed lagres leseranmeldelsen i vår produktdatabase og blir knyttet opp til det aktuelle produktet. Disse vil dermed dukke opp i prisguiden vår, og vi jobber også med å integrere disse i artikkelvisningen vår.

Det er også mulig å legge inn leseranmeldelser av plater og filmer vi ikke har omtalt. Da klikker du deg inn i prisguiden i menyen øverst på siden, og søker frem det aktuelle produktet.

Krav

Det stilles enkelte krav til leseranmeldelsene. Teksten skal være saklig og alle feltene i skjemaet må fylles ut. Dessuten må den som skriver anmeldelsen selvfølgelig ha hørt på platen eller sett filmen anmeldelsen skrives om. Alle leseranmeldensene må godkjennes av oss før de legges ut på nettet, så det kan ta en liten stund fra leseranmeldelsene er sendt inn til den dukker opp på sidene våre. Vi forbeholder oss også retten til å rette opp skrivefeil og lignende i anmeldelsene, samt å avvise anmeldelser som er useriøse eller på andre måter ikke egner seg for å publiseres på våre sider.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen