Lesernes favoritt

Stadig flere besøker prisguiden vår når de skal handle seg ny mobiltelefon. Statistikken fra prisguiden kan derfor fortelle oss mye om hvilke mobiltelefoner folk vil lese om, og ikke minst hvilke telefoner de handler.

Denne månedens tall gir klar tale: Ingen mobiltelefon er så populær som Nokia 6280. Den nye 3G-telefonen er faktisk så populær at den dukker opp to steder på topp 10-listen, både i varianten som selges med abonnement og varianten som selges uten.

Totalt har informasjonssidene om 6280 blitt besøkt 8000 ganger i løpet av den siste uken. Det er over dobbelt så mange visninger som neste telefon på listen. Det er for øvrig ikke så rart at den finske mobiltelefonen er så populær som den er. Den har høstet strålende kritikker, både her på Amobil og hos andre medier.

Den andre produsenten som er i vinden for tiden, er Sony Ericsson. Selskapet har to nye mobiltelefoner på vei til butikkene, den nye musikktelefonen W810i og smarttelefonen M600i. Begge er populære hos leserne, og har kapret andre og tredjeplassen på oversikten, selv om de ikke engang er i salg ennå.

Man kan bite seg merke i at det kun er én mobiltelefon på popularitetslisten som ikke stammer fra Nokia og Sony Ericsson. Det er BenQ-Siemens med deres nye S68.

En annen kategori i prisguiden som har blitt flittig besøkt den siste tiden er mp3-spillere. Her er det Creatives nye Zen Vision:M som har kapret lesernes gunst. Rett etter følger Apple iPod Nano i sine fire forskjellige varianter.

Om du selv skal ut å handle produkter, bør du starte med å besøke prisguiden. Her kan du sammenligne prisene til nettbutikkene, og se hvor du får det beste tilbudet. Du kan også lese om andres erfaringer med hver nettbutikk, slik at du kan gjøre en trygg handel.

Besøk prisguiden >>

Oversikt over mobiltelefoner >>
Oversikt over mp3-spillere >>

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen