Test

Lesernes anbefalning av programmer.

  • Endret
23 februar i år spurte Sicho forumet om hvilke 3 programmer som du ikke klarer deg uten. Frem til i dag har det kommet inn 194 innlegg. I disse innleggene har det blitt nevnt tilsammen flere hundre programmer og mange gode tips og komentarer. Blant annet ble programmet Statbar godt mottatt av flere i forumet.

Topp 3
Vi har sett på alle innleggene og laget en liten oversikt. Dette er de 3 programmene som forumet mener er de mest nødvendige:

No. Program Stemmer
1 Winamp 96
2 Opera 48
3 Nero 24


Det er veldig forskjellig hvilken versjon som brukes av WinAmp. Veldig mange sverger fortsatt til versjon 2.8, mens mange har gått over til versjon 3.0. Til sammenlikning blir Microsoft Media Player kun nevnt 5 ganger.

Det er veldig hyggelig at Norske Opera kommer så høyt på listen. Av Hardware og Programmer.no sine brukere, er det mellom 6 og 10 % som bruker Opera. Internet Explorer står for nærmere 80 % og blir anbefalt kun 10 ganger. En forklaring på at Opera kommer så høyt kan være at de har mer fornøyde og bevisste nettleserbrukere.

At det populære brenneprogrammet Nero havnet så høyt var egentlig ingen overraskelse.

Topp 10
Veldig mange i forumet mener at det er lite å anbefale kun 3 programmer. Dersom vi ser på topp 10 listen for anbefalte programmer ser den slik ut:

No. Program Stemmer
1 WinAmp 96
2 Opera 48
3 Nero 24
4 DC++ 21
5 mIRC 20
6 WinRar 19
7 Office 15
8 MSN 13
9 IE 12
10 Photoshop 12


Flere av brukerne har med litt humor påpekt at det er veldig mange som klarer seg fint uten Windows. Samlet med alle versjonene havner Windows på en 12 plass.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen