Prisguide

Lesergallupen 2004

En av de mest brukte tjenestene på Amobil.no er i dag prisguiden. Her kan man både sammenligne priser mellom forhandlere, finne og sammenligne spesifikasjoner på produkter og ikke minst lese andre brukeres erfaringer.

Prisguiden har blitt stadig mer populær og utgjør nå en-tredjedel av den totale trafikken til amobil.no. Bare i år har leserene generert 800.000 sidevisninger i kategorien for mobiltelefoner, som gjør den til den andre mest populære produktkategorien av de 50 kategoriene som finnes i Hardware-nettverket.

De høye besøkstallene gir oss en unik mulighet til å kartlegge leserenes interesser og kjøpsvaner. Ved å hente ut statistikk fra prisguiden kan vi nemlig se hvilke telefoner som kikkes på og hvilke telefoner man handler. Dette kan gi oss en god pekepinn på utviklingen i mobilmarkedet.

Vi har ved flere tidligere lesergalluper påvist trender som senere har vist seg å gi utslag i både salgstall og markedsdata. Dette er mulig nettopp fordi våre lesere er blant de mest engasjerte og oppdaterte mobilbrukerene i Norge, som pleier å være tidlig på banen i forhold til nye modeller og ny teknologi.

Siden de første lesergallupene i fjor har antallet lesere og sidevisninger i prisguiden økt betraktelig, og dette er derfor den desidert største gallupen vi har kjørt til dags dato. Vi har derfor ventet med stor spenning på de endelige resultatene for dette året, som vi presenterer for første gang i dag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen