Les slettet SMS

Om du går rundt med en liten kontrollfrik inni deg, og ikke helt klarer å leve ut din legning, er dette produktet for deg. Mens de største kontrollfrikene gjerne truer seg til kontroll, er denne lille dupeditten perfekt for deg som ikke føler deg som en fullstendig psykopat, og rett og slett bare er litt nysgjerrig på hva tenåringsdatteren din driver med på fritiden.

Britiske Active Spy Shop selger nemlig en dings som lar deg hente frem igjen slettede SMS-meldinger fra et SIM-kort. Dermed kan du få full oversikt over hva menneskene rundt deg prøver å skjule for deg.

Prosessen er enkel. Først setter du SIM-kortet til personen du vil spionere på inn i leseren. Deretter settes leseren inn i USB-kontakten i en datamaskin, som med den medfølgende programvaren henter frem igjen meldingene som er slettet.

I følge butikken som selger SMS-snokeren kan resultatet av snokingen varierere etter hvilket bruksmønster eieren av kortet har og hvilken telefon kortet vanligvis står i. Om du nå føler en uro i kroppen, og bare må ha kontroll over privatlivet til dine kjære, kan du kjøpe SMS-leseren fra Active-Spy-Shop.co.uk. Prisen er 1900 kroner (£159), men for rett person er det nok verdt hvert øre.

(Kilder: Gizmodo.com, Redferret.net, active-spy-shop.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen