Les slettede SMS

Les slettede SMS

Plugg inn SIM-kortet ditt og stikk USB-pluggen inn i datamaskinen. Straks kan du på pc-skjermen se ikke bare eksisterende meldinger, men sågar de du ved en feiltakelse har slettet.

Det lover i hvert fall selskapet som markedsfører dingsen, og for denne herligheten skal de ha rundt regnet 2000 kroner.

Ingen garanti
Et vesentlig problem er at du ikke får med noen garanti for at produktet faktisk klarer å lese de slettede meldingene.

Problemet er velkjent for de som jobber med gjenoppretting av tapte data. Mobilen vil nemlig merke meldinger som slettet på en slik måte at du ikke får dem frem igjen når du angrer deg og forsøker å lese dem. Men i mange tilfeller er de ikke slettet, de bare fremstår som om de var det.

Det er i disse tilfellene SMS-leseren kan hjelpe deg. Den baserer seg på programvare som nettopp leser også de merkede meldingene som mobilen din nekter deg tilgang til.

Billigere løsninger
De gangene den derimot må kaste inn håndkleet, er når ny data har overskrevet de gamle meldingene dine. Da finnes det oss bekjent ikke den plugg i verden som kan hjelpe deg.

Er du så villig til å satse 2000 kroner på en kanskje-løsning? Et alternativ kan være SIMCon, et produkt Mobilen.no har omtalt tidligere. Her er prisen i dag omtrent halvparten av hva du må ut med for USB-pluggen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen