Les alle typer dokumenter på mobilen

Dokumentviseren er utviklet for å kunne gi rask tilgang til e-postvedlegg, også de som inneholder bilder og tabeller. - Dokumentene skal kunne leses utenfor kontoret i den samme kvaliteten som du leser dem på en PC, slik at du kan ta raske beslutninger også når du er på reise, skriver NEC på sine hjemmesider.

Proprietær
Dokumentviseren er basert på en proprietær teknologi der digitale dokumenter konverteres på servernivå til et nyutviklet filformat. Siden serveren behandler flere ulike filformat og konverterer disse til et nytt format, trenger mottakeren ikke flere lesere til ulike e-postvedlegg. Siden NECs dataformat er tilpasset mobiltelefoner, vil nedlastingstiden bli kortere og minnebehovet mindre enn ved for eksempel vanlig PDF-visning på mobilen.

Det nye visningsformatet har mange fellestrekk med JPEG, men skal ha en enklere komprimeringsalgoritme. Dessuten skal kvaliteten på visningen være tilsvarende den du har på en PC, fordi den nye kompresjonsteknologien ikke reduserer bildekvaliteten i særlig grad. Teknologien tillater også høykvalitets forstørrelser og forminsking av bildene, i følge NEC.

Handikap
Leseopplevelsen på en mobilskjerm vil like vel ikke bli helt den samme som på en PC. Til det er mobiltelefonens skjermstørrelse uansett for mye av et handikap.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen