Les dine favoritt-serier på Tek.no

Vi har lansert en egen tegneserie-seksjon proppfull av nerdehumor.

Vi prøver hele tiden å forbedre oss, og finne nye måter å lage sidene våre enda mer nyttige og underholdende for leserne våre.

På Tek.no finner du til daglig alle sakene vi publiserer på nettsidene våre, gode tilbud du kan finne på Prisguide, og produkter vi har testet og satt det ettertraktede anbefalt-stempelet vårt på. 

Men alt kan ikke være like strengt og ordentlig hele tiden, og vi trenger alle litt humor i hverdagen for å virkelig kose oss. I dag lanserer vi derfor en ny seksjon på Tek-forsiden vår, som skal gjøre opplevelsen din enda morsommere når du besøker siden vår: En tegneserie-seksjon.

 

Slik ser vår nye tjeneste ut.
Slik ser det ut! Trykk på bildet for å gå direkte til tegneserieseksjonen.

Vi har samlet en knippe av de beste og skarpeste tegneseriene på nettet, som setter teknologiverden i fokus. 

Vi kommer til å utvide seksjonen fortløpende, men vi har allerede flere gode serier på plass. La oss begynne med kanskje den største av dem alle: 

XKCD

XKCD er litt av legende på nettet, og helt siden oppstarten i 2005 har webserien klart å holde seg både aktuell, frisk og utrolig morsom. Kanskje det beste med serien er at du aldri vet hva skaperen Randall Munroe vil ta opp. Her får du alt servert striper om alt fra nerderomanser til språkfinurligheter eller vanskelige mattestykker. 

Gjennom sin åtte år på nettet har serien mottatt en rekke premier, blant annet for beste webserie, beste humorserie og beste ettpanels-serie i 2008, og i 2011 ble skaperen Randall Munroe nominert til en Hugo-premie for «Best Fan Artist». 

Les XKCD, og kos deg med den nerdete humoren. Ikke glem å holde musepekeren over bildet, for litt ekstra humor.

Extralife

Scott Johnson er en mann med mange talenter. I 2001 begynte han å lage en webserie han kalte Extralife, som tok for seg alle hobbyene hans. Spill, teknologi, filmer, nerder og til og med andre tegneserier blir omtalt i Extralife, og selv om du kanskje ikke har hørt om serien, er det stor sjanse for at du har sett den. 

Scott Johnson er i tillegg en populær karakter i podcast-verden, og står bak flere populære nettradioprogrammer: The Instance, AppSlappy, Comic Dorks!, Diary of a Cartoonist og Film Sack er bare noen av de mange podcastene han driver med. 

Geek & Poke

Den tredje tegneserie som pryder Tek-forsiden er Geek & Poke. Her blir lavmælt humor, sarkasme og en god klype kodekunnskap kokt sammen i et herlig sammensurium. 

Tenk deg XKCD bare enda enklere tegneteknikk og enda mer nerdete humor. Takler du det? Klart du gjør!

Selve serien er laget av Oliver Widder, og akkurat som tegneserien er han en mann av få ord. Tror du oss ikke? Sjekk profilsiden hans.

Doghousediaries

Doghousediaries ble startet av tre morsomme menn som ville prøve noe nytt. Enten skulle de bli superhelter, eller så skulle de lage en tegneserie på nettet. De endte opp med å gå for sistnevnte, og jammen er vi glade for at det. 

Du vet aldri hva du får servert når du skal lese en av stripene til Doghousediaries. Enten er det en liste over Twitter-faux pas-er, eller et enkelt bilde som forklarer det sosiale medier på en så enkel og genial måte at du skulle tro de var genier.

Andre ganger faller de inn i konvensjonenes rekker, og går for en mer tradisjonell stripeaktig form, med enkle tegninger med vanskelig humor. Akkurat slik vi liker det. 

Little Gamers 

Dette er en webserie om, hold deg fast, små spillere. I hvert fall på overflaten. Graver du litt dypere finner du en serie som tar for seg alt fra generell nerding til de litt større spørsmålene i livet — kombinert med spilling, så klart.  

Her får du kjenne litt på frustrerende øyeblikk vi nerder må takle i hverdagen, til de dumme tingene vi snakker om hver dag. Little Gamers har også en herlig tendens til å ta for seg store nyheter i hverdagen og presentere dem på en deilig nerdete måte. 

Serien er laget av to kreative sjeler ved navn Christian Fundin og Pontus Madsen. 

Abstruse Goose

Som en sjelevenn av XKCD leverer Abstruse Goose gang på gang smarte, velformulerte og gjennomtenkte striper. Her får du alt fra morsomme enkeltpaneler til rare kombinasjoner av historie og ny teknologi, eller kanskje bare litt oppmuntrende ord om teknologi, matte eller fysikk. 

Selv om humoren i mange tilfeller ligner det du finner hos XKCD, er nok Abstruse Goose langt mindre kjent enn XKCD. Her på Tek ser vi imidlertid heller på kvalitet enn popularitet, og Abstruse Goose bør passe midt i blinken for både oss og dere.

Sjekk ut tegneserie-seksjonen nå!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen