Les alle Ekstra-sakene helt gratis frem til jul

Les alle Ekstra-sakene helt gratis frem til jul

Vi åpner arkivet med Ekstra-saker fra Amobil, Gamer og Hardware.no.

Forrige uke lanserte Amobil.no Tek Ekstra, et konsept som først ble introdusert på vårt søsternettsted Hardware.no i oktober. I tillegg til en helt reklamefri leseropplevelse, får Tek Ekstra-medlemmer også unikt kvalitetsinnhold med blant annet én til to dybdeartikler på Amobil.no – i tillegg til at man også får tilgang til daglige Tek Ekstra-artikler på Hardware.no og ukentlige artikler på Gamer.no.

Med et Tek Ekstra-medlemsskap slipper du reklamen.
Med et Tek Ekstra-medlemsskap slipper du reklamen.

Fra tilbakemeldingene vi og våre søsternettsteder har fått er det helt klart at kvaliteten på sakene er spesielt viktig for dere. Det setter vi stor pris på, og vi streber hver dag etter å finne unike og spennende saker dere vil sette pris på. Ekstra har gjort det mulig for oss å lage saker vi bare har drømt om tidligere. Vi vil lage sakene, og dere vil ha dem – Ekstra gjør det mulig.

I 2014 skal det bare bli bedre: Vi skal reise Norge og verden på kryss og tvers for å finne den helt unike innsikten i teknologiverden som driver oss fremover, og uten å røpe for mye kan vi love at vi har mer på lager enn hva dere har sett til nå.

Arkivet med Ekstra-saker på Amobil.no, Gamer.no og Hardware.no har vokst seg stort, og om du hadde trykt opp alle i magasinform ville det blitt en solid blekke. Vi vet også at mange ønsker å få muligheten til å se dette innholdet før de blir medlem. Som en julegave til alle våre lesere har vi derfor bestemt oss for å åpne opp alle våre eksklusive Ekstra-saker frem til og med julaften.

Få ett spill hver måned

I dag er det ikke bare Amobil.no som er en del av Ekstra. For én enkel sum i måneden får du nå hele Tek-nettverket, inkludert Hardware.no, Gamer.no, Teknofil.no, Mobilen.no, Tek.no og Akam.no, helt uten annonser. Uten reklamene laster siden raskere og krever mindre av prosessoren. Det betyr også at vi kan lage en forside med større bilder, mer luft og smartere løsninger.

Men det stopper ikke der. Vi gir også hvert Ekstra-medlem ett spill hver eneste måned. Tilbudet kan være alt fra små indieperler til store klassikere, fellesnevneren er at det er spill vi i redaksjonen anbefaler. Spill vi synes du bør få med deg.

Alt dette får du til en enkel pris: 39 kroner i måneden eller 390 kroner for ett år. Derfor kan du prøve Tek Ekstra gratis i én måned. Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Disse sakene bør du få med deg

Ekstra-arkivet er stort, og inneholder en rekke godbiter. I listen under har vi samlet et lite knippe av de 200 sakene vi har publisert, saker vi synes du bør få med deg før jul.

Prøv én måned gratis nå

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

Slik skal du få lynrask 4G i tunnelene

– Vi skal bygge det råeste mobilnettet i T-baneverdenen, sier Telenor. Bli med inn i mørket »

Så mye lagringsplass får du egentlig på mobilen

Etter Android, og appene som følger med, er det ofte lite plass igjen. Les hele saken »

Slik får du topp talekvalitet

Etter Android, og appene som følger med, er det ofte lite plass igjen. Les hele saken »

Foto: Varg Aamo / Hardware.no

Slik strømmer du video til TV-en din trådløst

Med noen få tastetrykk får du bildet på storskjermen uten en kabel. Les saken på Hardware.no »

Får inn 4 500 000 nye filer i døgnet

Vi har vært på besøk hos norske Jottacloud, som tar opp kampen mot Dropbox. Les saken på Hardware.no »

Prøv én måned gratis nå

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen