Les alle Ekstra-sakene helt gratis frem til jul

Les alle Ekstra-sakene helt gratis frem til jul

Vi åpner det eksklusive arkivet vårt med 200 artikler for nye lesere i seks dager.

 

Jørgen er fagredaktør for Hardware.no, og har jobbet for nettstedet siden 2005. Han har utdannelse innen økonomi, lider av lett arbeidsnarkomani, brenner for innovasjon som driver verden fremover og elsker å gjøre dypdykk i teknologien vi tar for gitt.

Det siste halvåret har vært utrolig spennende. I juni lanserte vi Hardware Ekstra, en tjeneste for deg som ønsker mer kvalitetsinnhold og ingen annonser på Hardware.no. Responsen har vært fenomenal, og i dag er rundt 2600 personer aktive medlemmer – et tall som vokser hver dag. Siden lanseringen har vi jobbet hardt med å gjøre pakken bedre og bedre hver eneste dag.

Fra tilbakemeldingene vi har fått er det helt klart at kvaliteten på sakene er spesielt viktig for dere. Det setter vi stor pris på, og vi streber hver dag etter å finne unike og spennende saker dere vil sette pris på. Ekstra har gjort det mulig for oss å lage saker vi bare har drømt om tidligere. Vi vil lage sakene, og dere vil ha dem – Ekstra gjør det mulig.

I 2014 skal det bare bli bedre: Vi skal reise Norge og verden på kryss og tvers for å finne den helt unike innsikten i teknologiverden som driver oss fremover, og uten å røpe for mye kan jeg love at vi har mer på lager enn hva dere har sett til nå.

Arkivet med Ekstra-saker har vokst seg stort, og om du hadde trykt opp alle i magasinform ville det blitt en solid blekke. Vi vet også at mange ønsker å få muligheten til å se dette innholdet før de blir medlem. Som en julegave til alle våre lesere har vi derfor bestemt oss for å åpne opp alle våre eksklusive Ekstra-saker frem til og med julaften.

Få ett spill hver måned

I dag er det ikke bare Hardware som er en del av Ekstra. Vi har utvidet tjenesten til å gjelde hele nettverket. For én enkel sum i måneden får du nå hele Tek-nettverket, inkludert Amobil.no, Gamer.no, Teknofil.no, Mobilen.no, Tek.no og Akam.no, helt uten annonser. Uten reklamene laster siden raskere og krever mindre av prosessoren. Det betyr også at vi kan lage en forside med større bilder, mer luft og smartere løsninger.

Men det stopper ikke der. Vi gir også hvert Ekstra-medlem ett spill hver eneste måned. Tilbudet kan være alt fra små indieperler til store klassikere, fellesnevneren er at det er spill vi i redaksjonen anbefaler. Spill vi synes du bør få med deg.

Det er ikke lenger bare Hardware.no som gir deg artikler, Gamer.no og Amobil.no publiserer nå også unike Ekstra-saker til deg som er medlem.

Alt dette får du til en enkel pris: 39 kroner i måneden eller 390 kroner for ett år. Derfor kan du prøve Tek Ekstra gratis i én måned. Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Disse sakene bør du få med deg

Ekstra-arkivet er stort, og inneholder en rekke godbiter. I listen under har vi samlet et lite knippe av de 200 sakene vi har publisert, saker vi synes du bør få med deg før jul.

Prøv én måned gratis nå

Her bygger de over 30 000 PC-er hvert år – i Norge
En tropp med roboter og mange ansatte står klare. Les hele saken her »


Se alt det heftige utstyret NRK tar i bruk for å sende TV
Vi fikk bli med inn i hjertet av NRKs teknologipark.Les hele saken her »


Så raskt VPN kan de gi deg
Vi har målt hastigheten på fire populære anonymiseringsverktøy. Les hele saken her »


Slik håndterer man 100 millioner gigabyte data
Se datasenteret som jobber med verden største fysikkeksperiment.Les hele saken her »


Møt mannen som kan ha endret spillopplevelsen din
Nvidia mener de har gjort noe stort med G-Sync.Les hele saken her »


Får inn 4 500 000 nye filer i døgnet
Vi har vært på besøk hos norske Jottacloud.Les hele saken her »


Se hvordan det gikk da vi slo av prosessorlokket med en hammer
Vi ville ha en iskald Haswell-prosessor.Les hele saken her »


– Jeg hadde ventet med å kjøpe 4K-TV
Teknologiguruen mener dagens 4K-TV-er bare er halvferdige.Les hele saken her »


Hvilken tror du er den beste hjemmeserveren?
Stor og sterk eller liten og svak spiller egentlig ikke så stor rolle.Les hele saken her »


Prøv én måned gratis nå

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen