Leppestift med kamera

For de som ikke har kamera på mobiltelefonen, og ikke gidder å drasse med seg et klumpete kamera hvor enn de går, er kanskje LipStick 5in1 et verdig alternativ.

Dette er rett og slett en vanlig USB-stikke med innebygget kamera. Den lille enheten veier kun 20 gram, og har dimensjoner på knappe 7,5 x 2 x 1,5 cm, noe som gjør den mer portabel enn de fleste andre kameraløsninger på markedet.

Kameraet til enheten tar bilder i en oppløsning på 640 x 480 piksler, og har i tillegg muligheter for å ta opp videoklipp i .avi-format. For at man skal kunne ta dugelige bilder av seg selv har enheten fått et lite speil rett over kameralinsen.

Og skulle man få en unik idè, eller bare har dårlig hukommelse, kan den innebygde diktafonen til LipStick komme til nytte.

Minnekapasiteten til LipStick 5in1 er oppgitt til å være 128 MB, noe som burde være nok for selv den mest begivenhetsrike kvelden. For å overføre innholdet til en datamaskin tar man simpelten av hetten og plasserer enheten i maskinens USB-port, slik man vanligvis gjør med USB-stikker.

Lipstick 5in1 finnes såvidt vi vet bare i Asia, men det skal finnes lignende produkter også på det europeiske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen