Leoparden slippes snart løs


Mac OS X Leopard (10.5)

Den sjette versjonen av Apples operativsystem, som tradisjonen tro navngis etter kattedyr.

Leopard etterfølger:
- Tiger (10.4)
- Panther (10.3)
- Jaguar (10.2)
- Puma (10.1)
- Cheetah (10.0)

Leopard er ventet å bli lansert i oktober og inneholder store kosmetiske forandringer og en del tillegsfunksjoner. Deriblant backup-systemet "Time Machine" og "Spaces", som lar deg ha forskjellige skrivebord for ulike oppgaver.

Les mer om Mac OS X Leopard her eller se Leopards hjemmesider her.

Det foreløpig eneste som er offisielt fra Apples side er at Leopard skal komme i oktober. Det har dessuten vært stor aktivitet for utviklerne de siste ukene med stadige feilrettinger og nye forbedringer.

Nå sier kilder til det ganske så pålitelige ryktenettstedet ThinkSecret at Leopard kommer til å bli sluppet på eller rundt fredag 26. oktober.

Det er omkring tre uker til forventet slipp og innen da må Apple slippe en tilnærmet feilfri testversjon til utviklerne og sende en ferdig versjon som skal trykkes, produseres og sendes til butikker og sisteleddsselgerne.

ThinkSecret trekker paralleller til tidligere lanseringer av Mac OS X-versjoner, som de siste gangene har blitt sluppet på en fredag.

De av utviklerne som er litt mer løsmunnet enn Apple nok liker, sier at det begynner å minke drastisk med feil i Leopard, men at de fortsatt venter på "Golden Master"-stempelet, som betyr at den er klar for salg.

(Kilde: ThinkSecret)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen