Leopard, iLife og iWork i juni?

Apple planlegger nå å slippe Mac OS X 10.5 i juni, mest sannsynlig rundt WWDC (World Wide Developers Conference), som finner sted i San Francisco 11. - 15. juni.

Apple har tidligere lovet at Leopard skulle komme våren 2007 og ettersom juni er siste vårmåned i Statene, ser det dermed ut som om de skal klare dette.

Kilder det pålitelige ryktenettstedet ThinkSecret har vært i kontakt med, forteller at planen var slutten av mars for lansering, men dette ble forskjøvet av grunner som ikke blir nevnt. Allikevel ser det ut som om Leopard kommer til å bli en større lansering enn først antatt, ettersom mange nye funksjoner har funnet sin vei inn i de siste 10.5-build-ene som er lagt ut til utviklere og testere.

Det ser også ut som om programpakkene iLife og iWork vil bli lansert på samme tidspunkt. Apple skal visstnok også vurdere å ta med en eller begge pakkene inn i Leopard for å gi 10.5 en ennå større verdi - noe som er viktig rett etter lanseringen av Windows Vista.

De siste årene har de to pakkene hatt årstall som tillegg i navnet, eksempelvis "iLife '06", men dette ser ut til å forsvinne og heller gå over til å henge mer sammen med OS X. Derav ser det ut som om vi vil få iWork Leopard og iLife Leopard.

(Kilde: ThinkSecret)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen