Leonardo DiCaprio blir patriotisk superhelt

Marvel vil satse stort med deres lenge planlagte film som skal omhandle den patriotiske superhelten Captain America. Nå vil de få med seg storheten Leonardo DiCaprio på rollelisten. Helt siden 2003 har Marvel gått med planer om å sette igang en filmatisering av tegneserien - spesielt i kjølvannet av andre Marvel-filmatiseringer som "The Incredible Hulk" og "Iron Man". Nå har betrodde kilder bekreftet at en filmatisering av "Captain America" endelig er på trappene, skriver latinoreview.com.

Den ettertraktede skuespilleren Leonardo DiCaprio forvandles muligens til den erkeamerikanske superhelten
Den ettertraktede skuespilleren Leonardo DiCaprio forvandles muligens til den erkeamerikanske superhelten "Captain America".

Maskert superhelt

En meget troverdig kilde i produksjonsselskapet kan fortelle at Marvel hadde sett seg ut DiCaprio i rollen som Steve Rogers, som forvandles til den sterke maskerte superhelten. Ettersom Marvel kun har DiCaprio tronende på toppen av listen over potensielle superhelter, har ikke den dyktige skuespilleren offisielt blitt tilbudt rollen.

Om DiCaprio skulle avslå tilbudet er det produksjonsselskapets ønske å kunne få Brad Pitt til å påta seg rollen som den erkeamerikanske superhelten. Det har også versert rykter om at Marvel også har overveiet muligheten for å caste Pitt i rollen som tordenguden Thor i den filmatiserte utgaven av den populære Marvel-tegneserien med samme navn.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen