Lensbaby satser på proffene

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Objektivprodusenten Lensbaby har i dag sluppet et nytt objektiv i sin populære serie av alternative objektiver. Helt nytt er objektivet imidlertid ikke, men mer enn oppgradering av det populære objektivet Lensbaby Composer. Lensbaby Composer Pro er myntet på proffene, som krever litt mer av objektivene sine enn det en vanlig amatørfotograf gjør.

Les også: Lensbaby forbedrer seg

Lensbaby Composer Pro med Sweet 35 glass og Doble glass optikk.
Lensbaby Composer Pro med Sweet 35 glass og Doble glass optikk.

Med sitt nye objektiv har Lensbaby forbedret kulehodet, som gjør at objektivet skal være lettere og mer presist når man tilter. En annen forbedring er fokusringen som brukes til å sette fokus, som i følge produsenten har blitt mer presis og gir en mer flytende og sømløs fokusering for stillbilde og videofilming.

Les også: Lensbaby for Nikon-optikk

Nytt med Composer Pro er muligheten for å velge standardglass som objektivet leveres med. Man kan velge om man skal få objektivet levert med enten Lensbaby Double Glass eller Lensbaby Sweet 35 optikk. Førstnevnte er Lensbabys standardglass, som leveres med blant annet den originale Composeren. Denne modulen gir en brennvidde på 50mm, og bruker de utskiftbare blenderringene som Lensbaby er kjent for.

Den nye Lensbaby Composer Pro med Double Glass optikk.
Den nye Lensbaby Composer Pro med Double Glass optikk.

Den andre modulen er Lensbabys nye Sweet 35, som selges i utgangspunktet som en separat modul til de fleste objektivene som Lensbaby lager. Denne modulen har en brennvidde på 35mm, men skiller seg markant ut fra de tidligere modulene ved at Sweet 35 har en egen justerbar blender.

Les også: En litt uvanlig Lensbaby

    Teknisk info om Lensbaby Composer Pro:
  • Oppgradert kulehode samt forbedret fokusring for jevnere tiltfunksjon og fokusering.
  • Leveres med enten Sweet 35 optikk eller Double Glass optikk.
  • Kompatibel med Lensbaby Optic Swap System
  • Fokustype: Manuell
  • Størrelse: 5,71cm (høyde) x 6,35cm (bredde)
  • Vekt: 113,4 gram
  • Kan tiltes fra 0 grader til 17,5 grader

Det nye objektivet vil i første omgang kun leveres med Double Glass optikk, men muligheten for å velge til Sweet 35 optikk skal komme veldig snart, melder produsenten. Pris på objektivet er 300 amerikanske dollar eller ca 1700 norske kroner, mot 250 amerikanske dollar som er prisen på den vanlige Composeren.

Ønsker du versjonen med Sweet 35 koster objektivet 100 amerikanske dollar mer, eller ca 2200 norske kroner. Det blir imidlertid spennende å se om oppgraderingen er verdt de ekstra kronene som er differansen mellom Composer og Composer pro.

Kilder:
www.photorumors.com
www.lensbaby.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen