Lenovo slipper superkompakt PC

Lenovo slipper superkompakt PC

Skal være verdens minste stasjonære.

Kinesiske Lenovo henvender seg nå til dem som foretrekker en kompakt løsning, men som av ulike årsaker verken ønsker seg en bærbar eller en alt-i-ett-PC.

Liten og nett

Deres nye modell IdeaCentre Q180 er ifølge Lenovo verdens minste stasjonære PC og skal dermed kunne finne sin plass på selv det mest overfylte skrivebordet.

Modellen har en tykkelse på ytterst beskjedne 22 millimeter. Høyden måler 192 millimeter, og modellen har en dybde på kun 155 millimeter.

Minikabinettet rommer likevel en Intel Atom D2500, 4 GB DD3-minne og enten en HDD på 750 GB eller en SSD på 128 GB.

I tillegg kan IdeaCentre Q180 utstyres med AMD Radeon HD 6450A-grafikk med 512 MB, og PC-en kommer også med integrert 802.11b/g/n Wi-Fi. Av innganger finnes det fire USB 2.0, to USB 3.0, VGA og HDMI, samt SD-kortleser.

Videre har modellen støtte for 5.1 og 7.1 surround-lyd og 2.1 analog lyd, og det er mulig å koble på en DVD RW-enhet eller en Blu-ray-spiller med støtte for 3D-avspilling.

Det er uvisst når IdeaCentre Q180 kommer til Norge og hvor mye den vil koste her, men den amerikanske prisen er satt til overkommelige 379 dollar på nett, da selvsagt uten skjerm.

Se for øvrig Lenovos hjemmeside for mer informasjon.

(via Übergizmo)

Kommentarer (19)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen