Lenovo satser minimalt
Teknofil

Lenovo satser minimalt

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Minimaskiner med minimal vekt liten skjerm og tilsvarende pris er en trend som ser ut til å bli. Lenovo kaster seg nå på bølgen og lanserer nye maskiner for det norske markedet.

Her kan du lese om andre minimaskiner tilgjengelige i Norge.

Lanserer to nye minimaskiner
Lenovo melder i dag at minimaskinen Ideapad vil lanseres i Norge i slutten av november. Det er to modeller som kommer hit til landet. Ideapad s9 med 8,9 tommers skjerm, og s10 med 10,1 tommers skjerm. Maskinene ble lansert for utvalgte markeder tidligere i år, men kommer først nå altså til Norge.

- Med disse maskinene hiver vi oss på netbook-bølgen i Norge og i flere andre europeiske land, sier Øystein Norstrøm i Lenovo, ifølge pressemelding.Kommer med harddisk eller flashminne
Maskinene vil komme med Intel-prosessor og opp til 1.5GB minne. Kundene kan selv velge om de vil ha maskiner utstyrt med opp til 4GB flashminne eller harddisk på opp til 160GB. Med flashminne vil du utvilsomt få den mest stillegående og letteste maskinen. Derimot vil du ikke kunne lagre mye direkte på maskinen. Du kan også velge om maskinen skal kjøres med Windows XP eller Linux. De letteste maskinene vil veie under 1.2 kilo.

Maskinene med harddisk og Windows XP kommer med funksjonen "instant on". Dette betyr at du kan gjøre enkle operasjoner på maskinen, som for eksempel å sjekke mail, uten å måtte starte opp hele systemet.

Les også: 2009 - minimaskinenes år.

Maskinene vil komme i hvit, rød og sort, og de største maskinene på 10 tommer og med 160GB harddisk vil få en veiledende pris på 3.795 kroner.


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen