Lenovo lager miljø-PC

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lenovos nye tillegg til bedriftsmarkedet heter ThinkCentre M58 og M58p, og ifølge selskapet er det de sikreste og mest energieffektive modellene i ThinkCentre-serien så langt.

Ved hjelp av et sentralt administrasjonssystem skal det være mulig for bedriftens administratorer å fjernstyre og fjernovervåke energiforbruket. Som et eksempel nevnes det at man skal kunne slå av maskiner når de ikke er i bruk, for eksempel på kveldstid og i helgene.

I tillegg skryter Lenovo av å ha oppnådd EPEATs gullklassifisering, en ære maskinene deler med blant annet en rekke av selskapets Thinkpad-modeller.

Modellene er også de første i ThinkCentre-serien til å støtte Lenovos egen Hardware Password Manager, som tillater lagring og sikring av alt fra BIOS-passord og krypteringsnøkkel til harddisken, til brukernes vanlige passord. Denne løsningen blir først tilgjengelig i løpet av 2009.

Maskinene kommer i tre størrelser, og bruker Intel Q45-brikkesettet med prosessorer i Core 2 Duo E8x00- og Core 2 Quad Q9xx0-seriene. Grensesnittet for skjerm blir DisplayPort, så om man ønsker å bruke VGA må en adapter benyttes. Flere spesifikasjoner er ikke kjent, men at den har en TPM-brikke i likhet med forgjengeren er selvsagt.

Uten skjerm har den billigste utgaven av M58 en veiledende utsalgspris på 4600 kroner eks. mva, mens M58p havner på 5400 kroner. De to største modellene er allerede tilgjengelig, mens minstemann først kommer i desember.

(Kilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen