Test

Lenovo Ideapad U260 - Stilig lettvekter

Lenovo har flere ganger bevist at de kan lage datamaskiner som ikke bare appellerer til forretningsmennesker og bedrifter. I serien Ideapad, rettet mot "mannen i gata", har vi allerede testet blant annet B560, U160 og Z560.

Dagens testprodukt heter Lenovo Ideapad U260, hvor brukervennlighet og design har vært i fokus! Vi har vært så heldige at vi har fått testet det første eksemplaret av denne maskinen i Norge.

Konklusjon

Lenovo leverer med Ideapad U260 et produkt vi egentlig aldri hadde trodd skulle rulle ut av de kinesiske fabrikkdørene, en designmaskin. U260 skal likne på en bok på utsiden, og gi en eksklusiv følelse under bruk ved materialer som kunstig lær og glass.

Ytelsesmessig holder U260 absolutt mål, såfremt man ikke har store planer om å spille litt krevende spill, eller drive med tung bilde- og videoredigering. Til hverdagslig bruk er prosessoren rask nok, og minnet stort nok for de aller fleste.

Det mest positive vi kan si om U260 er at maskinen er veldig designmessig gjennomført, og rett og slett oser av luksus. Byggkvaliteten er på topp, skjermen er god, og med et passe seigt batteri bør moroa vare lenge!

Når vi skal sette fingeren på noe negativt må det bli at maskinen blir litt i varmeste laget, bråker mer enn vi liker under lett bruk, og har få tilkoblinger. Til denne prisen synes vi også det burde være mulig å spille litt en gang i blant, men den gang ei.

Med Lenovo Ideapad U260 får man et lekkert stykke maskinvare, men det koster å være kar! Pengene går derimot ikke bare bort i design, kvaliteten på U260 er også helt i toppklassen. Men når det gjelder "bang for the buck" svikter Lenovo litt, og får derfor ikke et anbefaltstempel av oss.

I testperioden rakk vi å bli glad i denne designmaskinen fra Lenovo, som er verdt en kikk for de som liker å snu hoder på forbipasserende. Vi vil forhåpentligvis få se mer slikt eyecandy fra Lenovo i fremtiden!


+ Stilig design
+ God konstruksjonskvalitet
+ Bra batteritid


- Litt varm
- Overivrig vifte
- Få tilkoblinger

Les hele testen av Lenovo Ideapad U260 på Hardware.no
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen