Lenovo Ideapad S10

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke lenge siden det ble konstatert at nett-PC-ene er kommet for å bli. De er små, lette og billige. Det virker som om etter at Asus definerte markedet med deres Eee PC, har alle de største PC-produsentene ønsket å være med på moroa.

Lenovo, tidligere IBM, er kjent for å lage bunnsolide bærbare PC-er. Da vi testet Lenovo SL300 kom vi fram til at selv de rimeligste Thinkpad-modellene deres har gjennomført kvalitet og gjennomtenkt design.

Det er med stor spenning vi tester ett av deres bidrag til nett-PC-markedet, Lenovo Ideapad S10. Og selv om maskinen ikke bærer Thinkpad-merket, forbeholdt bedrifts-PC-ene deres, har vi store forhåpninger til denne lille maskinen.

Som de fleste andre nett-PC-ene vi har sett det siste året, leveres S10 med en Intel Atom prosessor, 1 GB minne og integrert Intel grafikk. Harddisken er på romslige 160 GB og webkamera, bluetooth, WiFi og minnekortleser er på plass.

Lenovo S10 stiller seg i en lang rekke med nett-PC-er som alle skal gjøre det samme. De skal kunne kjøre et enkelt OS med lette programmer. Surfing, tekstbehandling, og underholdning.

Konkurrerende maskiner vi også har testet er for eksempel LG X110, ASUS Eee PC 1000H, Acer Aspire One, ASUS Eee PC 901 og MSI U100 Wind.

S10 leveres med en LED-baklyst skjerm som lover godt for bildekvaliteten, men som standard har den kun trecellers batteri. Om den klarer å skille seg ut fra mengden, gjenstår å se!

Lenovo Ideapad S10

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen