TEST: Lenovo Ideapad S10-3
Test

Lenovo Ideapad S10-3

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Lenovos splitter nye 10", Ideapad S10-3 er en snerten liten sak. Nett-PC-er fortsatt i vinden, og 10"-enheter er noe av det minste du får tak i. Lenovo er nok mest kjent for deres bedriftsmaskiner, men de har også vist at de kan sitt om nett-PC-er. I det siste har flere og flere funksjoner blitt overført fra de noe stivere prisede bedriftsmaskinene, og inn til forbrukermarkedet. Nøyaktig hva S10-3 byr på vil vi komme tilbake til.

Dagens testkandidat byr på en 10,1" bred skjerm, opplyst av lysdioder. Oppløsningen ligger på 1024 x 600 piksler, i formatet 16:9. Muligheten for en skjerm med oppløsningen 1280 x 720 piksler er også tilstede.

Når det kommer til lagring har du litt å velge mellom. Testmaskinen vi fikk tilsendt kom med en harddisk på 160 GB, men du har muligheten til å velge opp til én 250 GB-enhet. SSD-er ikke en valgmulighet, det ville trolig ha gjort et alt for stort utslag på prisen i forhold til målgruppen.

På prosessorfronten ligger den relativt ferske Atom N450 fra Intel. N470 er også en mulighet, for de som ønsker seg litt mer kraft. Skjermkortet kommer fra samme produsent, i form av GMA 3150. Opptil 2 GB internminne er vanlig, men vår testkandidat skilter bare med halvparten.

Det var det viktigste, i tillegg kommer det er par andre litt mindre viktige, men samtidig spennende funksjoner. Et lite webkamera er obligatorisk. Her har Lenovo samtidig lagt inn programmet "Veriface", et program som lar deg beskytte maskinen ved hjelp av ansiktsgjennkjenning..

Maskinen med det minste batteriet, 3 celler som i følge Lenovo vil vare 3,5 timer, veier 1,1 kilogram. Versjonen med 6 celler veier 125 gram ekstra, og bygger i tillegg omtrent 6 mm mer i tykkelsen.

Nok fakta, la oss se hva maskinen er god for!

Takk til Lenovo som sendte produktet til test.

Lenovo IdeaPad S10-3 250GB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen