Lenovo gir bort PC-er

Lenovos norske overhode, Hanne Klausen. (Foto: Silje Gomnæs)
Lenovos norske overhode, Hanne Klausen. (Foto: Silje Gomnæs)

I dag presenterte Lenovo det såkalte PC-fondet, hvor selskapet deler ut Lenovo-maskiner til norske bedrifter og organisasjoner som trenger det.

Fondet vil lanseres til høsten, og selskapet vil dele ut PC-er to ganger i året til selskaper og bedrifter som har begrunnet behovet sitt best gjennom en søknad. Søknadene vurderes av en egen jury, som deler ut maskinene etter eget forgodtbefinnende.

Selve fondet skal administreres av Text 100, og vil variere fra omtrent 10 til 200 PC-er, avhengig av hvor mange maskiner Lenovo har til overs.

Brukte maskiner

Maskinene som gis bort er ikke nye maskiner, men stasjonære og bærbare som Lenovo har hatt på sitt demolager eller til utlån hos andre.

Sjef for Lenovo Norge, Hanne Klausen, forteller at Lenovo Norge er først i verden med en slikt PC-fond av denne typen. Hun håper imidlertid at idéen vil bli eksportert til andre land etter hvert. I tillegg oppfordrer hun andre PC-produsenter i Norge til å bidra med maskiner.

Når den første utdelingen finner sted er enda ikke helt klart, men Klausen anslår september eller oktober som sannsynlige måneder. Søknadsfristen vil bli et par måneder i forkant av utdelingen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen