Lenovo deler ut gratis PC
Teknofil

Lenovo deler ut gratis PC

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Lenovo meldte tidligere i år at de ville starte et eget PC-fond. Formålet var å støtte opp om veldedige og frivillige organisasjoner, samtidig som testmaskiner og demomaskiner kom til god nytte. Nå har de første heldige blitt valgt ut.

Les også: Trenger du gratis PC?

Delte ut 45 maskiner
I alt var det 41 maskiner Lenovo ga bort denne gang til 25 forskjellige organisasjoner. Maskinene ble gitt bort til idrettslag, seniorklubb, speidergrupper, hjelpeorganisasjoner og kulturtiltak. Blant annet gikk det flere maskiner til skoleklasser i kriserammede østkongo. Maskinene som gis bort er slett ikke utrangerte, men er maskiner Lenovo ikke kan selge videre i butikkene.

- Vi sitter hvert år igjen med nye pc-er vi har benyttet til demonstrasjoner og tester. I stedet for å selge disse til ansatte og partnere, gir vi dem nå til frivillige organisasjoner og gründere, sier daglig leder Hanne Klausen i Lenovo Norge, ifølge pressemelding.


Kommer flere sjanser
I alt kom det inn 130 søknader i denne omgang. En jury velger ut hvilke av søknadene som skal få maskin. Privatpersoner blir ikke tatt med i utvelgelsen.

- Det var mange gode formål, og flere gode kandidater. Vi har plukket ut de best kvalifiserte. For de som ikke får denne gangen, kommer det flere sjanser, sier Klausen.

Trenger ditt formål en maskin?
Lenovo sitt PC-fond er det første i sitt slag som de selv har hørt om, men de håper den norske modellen skal spre seg til andre Lenovo-avdelinger og gjerne til andre produsenter.

Om du selv har et godt formål og har bruk for en maskin så vil Lenovo dele ut nye maskiner neste år. Søknadsfristen til neste runde er satt til slutten av mars og endelig dato vil bli utlyst på nettsiden Lenovo.no. Søknader må sendes per mail til adressen lenovofondet@text100.com.
Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen