(Bilde: Lenovo)

Lenovo Yoga Tablet har 18 timers batteritid

Unikt nettbrett kommer også med stativ.

Kinesiske Lenovo har tidligere brakt oss spreke bærbare PC-er som IdeaPad Yoga, og nå fortsetter selskapet satsingen på nettbrett.

Lenovo Yoga Tablet sier følgelig «namasté» og gjør sin entré. Dette er et Android-basert nettbrett med et stort sylinderbatteri i den ene enden, noe som gir det en batteritid på respektable 18 timer. I tillegg følger det med et stativ à la Microsoft Surface, slik at du kan ha nettbrettet i den lese- eller skriveposisjonen som passer deg best. To ulike varianter blir tilgjengelig, i henholdsvis 8 og 10 tommers størrelse.

Mannen i gata

Dette Yoga-nettbrettet er først og fremst ment for mannen i gata, noe de tekniske spesifikasjonene vitner om. Skjermen har en oppløsning på 1280 x 800 piksler, MediaTek-prosessoren har fire kjerner, kameraene er på 5 og 1,6 megapiksler, mens lagringskapasiteten er på 16 GB. Denne kan utvides, takket være en microSD-inngang.

Programvaren er Android 4.2.2 Jelly Bean, og Lenovo har virkelig gjort Android til sitt eget: Mens de fleste Android-varianter har en egen meny for apper, er alle plassert på startskjermene her – akkurat som på iOS.

I USA får Lenovo Yoga Tablet en pris på 249 dollar (1500 kroner) for 8-tommeren, mens 10-tommeren går for 299 dollar (1800 kroner).

Et særdeles unikt «nettbrett»:
Microsoft har bygd enorm Surface i London »

(Kilde: Engadget)

(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen