Lenovo ThinkPad T440s. (Bilde: Lenovo)

Lenovo slipper ekstra slank ThinkPad

Blir den tynneste og letteste i T-serien.

PC-produsentenes Haswell-baserter PC-er på vei til markedet på løpende bånd. Nå har kinesiske Lenovo lagt ut informasjon om en ny bærbar ThinkPad-modell i T-serien med den nye arkitekturen.

Modellen heter T440s og har en skjermstørrelse på 14 tommer. Den får ifølge Lenovos nettsider altså fjerde generasjons Intel Core-prosessor, men uten at videre detaljer om alternativene ennå er kjent.

Slank og lett

Lenovo har ellers forsøkt å gjøre sin nye ThinkPad så nett og praktisk som mulig. Med en startvekt på 1,58 kilogram og en tykkelse på under 21 millimeter på det høyeste punktet er T440s ifølge produsenten både den letteste og tynneste PC-en i ThinkPad T-serien. Dekselet er laget av magnesium og karbonfiber.

Tastaturet på modellen skal i tillegg være optimalisert for Windows 8, med multimedieknapper, dedikerte applikasjonsknapper og status-indikatorer. Pekeplaten har også ganske generøse dimensjoner og har erstattet knapper med fem integrerte klikkepunkter.

T440s kan ellers skilte med tre USB 3.0-utganger, webkamera med oppløsning på 720p og et 3-cellers batteri som skal gi deg opptil 6 timers bruk. Skjermen er for øvrig av typen IPS med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, som Lenovo påstår har 180 graders innsynsvinkel.

Den nye ThinkPad-en har foreløpig kun «coming soon»-status, og informasjon om pris og tilgjengelighet er dermed ikke kjent. Se under for flere bilder.

Lenovo kom også nylig med sin første 15-tommers Ultrabook: S531 får et stilfullt design »

(Kilder: Lenovo, via Engadget, Slashgear)

(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen