Lekre hodetelefoner for hvermannsen

Lekre hodetelefoner for hvermannsen

Lekre hodetelefoner for hvermannsen

Bowers & Wilkins lanserer bærbar lyd for folket.

Britiske Bowers & Wilkins lanserer nå en ny hodetelefonmodell de kaller P3. P3 er oppfølgeren og lillebroren til P5, og får en mer vennlig pris på 200 dollar, fremfor de 300 dollarene du måtte ut med for P5 da de dukket opp.

P3 er selskapets første over-øret-hodelefoner som er designet for de store massene. Hodetelefonene arver det lekre utseendet fra P5 – med sammenleggbar design og materialer av aluminium og gummi.

Mer fleksible

Bowers & Wilkins har derimot ofret saueskinnslæret på klokkene til fordel for det som kalles "ultralett akustisk stoff", og gitt hodetelefonene en mer portabel/fleksibel design der øreklokkene tar mindre plass.

Foreløpig er det lite med tekniske spesifikasjoner på P3, men noe av det vi vet er at de vil ha drivere på 30 mm, mens P5 hadde 40 mm.

Hodetelefonene blir i tillegg lansert med to ulike kabler – der den ene har en standard iPhone-fjernkontroll og mikrofon, mens den andre virker med andre smarttelefoner og mediaspillere.

Pris og tilgjengelighet

Den amerikanske prisen på P3 er som nevnt 200 dollar, noe som tilsvarer 1150 kroner. Legger man til merverdiavgiften på 25 prosent, blir den norske prisen sannsynligvis på mellom 1400 og 1500 kroner – altså en tusenlapp billigere enn P5.

Hodetelefonene dukker opp i svarte eller hvite utgaver, og blir sluppet på markedet fra og med juni. I Norge er det mulig å få tak i produkter fra Bowers & Wilkins hos blant andre Hi-Fi Klubben og Apple Store.

Se flere bilder av P3 i galleriet nedenfor:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen