Lekkert råskinn fra Sony Ericsson

De som trodde Sony Ericsson gjorde seg ferdige med lanseringer i går, tok grundig feil. De hadde nemlig spart minst ett ess i ermet. Selv om den nye Walkman-mobilen W950i ikke har kamera, er den en av selskapets nye toppmodeller, og med 4 GB minne og trykkfølsom skjerm lar vi oss absolutt friste.

Som musikkspiller kan W950 måle seg med de mindre versjonene av iPod, og internminnet har plass til mellom 1000 og 4000 forskjellige låter avhengig av filformatet du velger. Behovet for å drasse med seg en MP3-spiller ved siden av telefonen blir bare mindre og mindre, noe også lydkvaliteten vitner om.

Også lydkvaliteten skal nemlig være i klasse med rendyrkede musikkspillere, og med den trykkfølsomme skjermen er også navigering mellom låter, artister og spillelister gjort enklere på den sjette av Sony Ericssons Walkman-mobiler.

Rask og tilgjengelig
Har du lyst til å laste ned ny musikk, i stedet for å laste over låter fra datamaskinen din, sørger 3G-støtten for at du kan laste ned musikk direkte til mobiltelefonen.

Selvsagt kan W950 gjøre mer enn bare å spille av musikk. Telefonen er basert på operativsystemet Symbian 9.1 som åpner for en rekke muligheter. Både underholdnings- og forretningsfunksjonene skal dermed være mer fleksible og brukerorienterte enn tidligere.

- Å forene Walkman-varemerket med Sony Ericsson ga oss stor fremgang i 2005, og vi har nå solgt mer enn tre millioner Walkman-telefoner. Våre kunder har raskt vent seg til musikk i mobiltelefonen, og dette forbrukermønsteret sprer seg hele tiden, sier Erik Sandsmark i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

At W950 ikke har kamera, forklarer han overfor Mobilen.no med at mobiltelefonen er så tynn. Men med sine 15 millimeter, lar vi oss ikke stoppe av mangelen på kamera.

I tillegg til musikkfunksjonene har W950i e-post, Operas nettleser for surfing på Internett og en rekke nye underholdningsapplikasjoner og støtte for stereolyd via Bluetooth.

Høres det interessant ut, kan du smøre deg med tålmodighet frem til høsten, da W950i er forventet å dukke opp i norske butikkhyller.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen