Lekkert bord til Mac’en

Lekkert bord til Mac’en

For uansett hvor mye PC-produsentene prøver virker det ikke som om de er i nærheten av å lage like spreke datamaskiner som Apple. Ethvert designhjem er nærmest avhengig av en Mac i en eller annen form, og reklamebransjen jobber nesten eksklusivt på disse maskinene.

Hold deg unna Ikea

Da er det kanskje ikke noe særlig å plassere den på en masseprodusert kontorpult som er kjøpt på Ikea. Amerikanske Rain Design Inc. har laget en serie skrivebord som akkurat har plass til en iMac eller en Mac mini med Apple Cinema Display.

Ikke bare er det snakk om en helt vanlig kontorpult heller. Bevegelig monitorstand og tastaturholder, samt nattlys, kabelbaner og gode ergonomiske funksjoner er noe av det som gjør iGo til den perfekt partneren til din Mac.

Men det koster å være kar. Skal du investere i en slik kontorpult må du faktisk ut med minst 333 dollar (2 113 kroner). Går du for den dyreste modellen blir du hele 499 dollar (3 168 kroner) fattigere. Da har vi ikke regnet med eventuelle importavgifter for å få den over til Norge.

Les mer om skrivebordserien på denne nettsiden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen