Lekker ny mobil fra Nokia

Allerede i våres begynte ryktene om Nokia N81 å sirkulere på nettet. Nå ser det ut til at den så godt som er bekreftet. N81 skal visstnok ta over for den digre musikkmobilen N91. Heldigvis har den fått et langt mer smidig design, med både lekkert utseende og en behagelig størrelse.

Vel så viktig for en musikkmobil er minnet, og N81 skal faktisk være utstyrt med hele åtte gigabyte. I motsetning til N91, som hadde lagringsplass i form av en harddisk, skal N81 ha Flash-minne, som er en langt bedre løsning. Både støy, holdbarhet og hastighet er bedre.

Av andre funksjoner har den både 3,5 mm-inngang, som gir muligheten til å koble til sine favoritthodetelefoner, og støtte for trådløse overføring av stereolyd. Videre har den et kamera med to megapikslers oppløsning, trådløst nett og turbo-3G (HSDPA).

Selv om telefonen er en god del mindre enn N91 er det allikevel en relativt betydelig størrelse på N81. Vekten skal være på hele 140 gram og dimensjonene er på 102 x 50 x 18 millimeter.

La ut spesifikasjonene

Nokia har ikke offisielt gått ut og bekreftet at telefonen eksisterer. Allikevel kan selskapet skylde på seg selv for at ryktene om telefonen nå ser ut til å være bekreftet. På nettsidene til Nokia har de nemlig lagt ut en XML-fil med telefonens spesifikasjoner.

Ubekreftede rykter sier videre at Nokia N81 skal lanseres i løpet av høsten, med salgsstart i fjerde kvartal. Det betyr kanskje at den vil være å finnes under noen av landets mange juletrær.

Les spesifikasjonene til Nokia N81 via denne UAprof-siden.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen