Lekker LCD-skjerm fra Shuttle


Shuttle XP17

Shuttle XP17 er en 17-tommer LCD-skjerm, med 1280x1024 punkters oppløsning og bedre enn 25 ms responstid. Håndtaket og foten på skjermen er bygget i "støtsikker" aluminium og selve LCD-panelet skal være belagt med en antireflekterende hinne. Det er mulighet for å sette skjermen på høykant (såkalt "pivot"-funksjon).

Spesifikasjoner for innsynsvinkel, lysstyrke og kontrast, er ikke oppgitt, men skjermen skal ifølge Shuttle tilby brede innsynsvinkler. Vi vet heller ikke hva slags panel skjermen er bygget på. Mens TN-panelene tilbyr raskere responstid, har VA-panelene derimot bedre kontrast og innsynsvinkel, men det gjenstår altså å se hva Shuttle har valgt her.

Skjermen markedsføres av Shuttle som det perfekte tilbehør til selskapets XPC-bokser, men kan selsvagt benyttes i kombinasjon med hvilken som helst annen PC. Shuttle skal visstnok ha brukt 12 måneder på å utvikle skjermen.

klikk for større bilder


Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent.

TIPS: Hvis du ønsker å bli varslet når prisguiden finner priser på et kommende produkt, legg inn en automatisk prisvarsling på produktets side i prisguiden (se link lenger ned på siden).

(kilde: Shuttle)

Kommentarer (12)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen