Leker med mobilkonsept

Det japanske selskapet Fujitsu er mest kjent for å produsere blant annet PC-er, tjenere og telekommunikasjonsutstyr. I samarbeid med designselskapet New Deal Design har de sluppet fantasien løs, og kommet frem til en konseptmodell ved navn Fujitsu Genesis (skapelse).

Modellen skal være en 3G-telefon, med en design som er noe litt annet enn det dagens butikkhyller fylles med. Ved første øyekast ser mobiltelefonen mer ut som en kortmappe enn noe annet, takket være dens slanke og stilrene design. At dens ytre er bekledd med metall hjelper også godt på telefonens eksklusive utseende.

Logg inn med fingertuppen
Det aller mest interessante hos Fujitsu Genesis er imidlertid implementeringen av biometrisk gjenkjenning. I dette tilfellet innebærer det at den eksterne skjermen også fungerer som en sensorplate som fanger opp identitenen din via fingeravtrykket ditt.

Denne formen for sikring av sensitive data er en metode som vi antakelig kommer til å se mye mer til i årene som kommer.

Foruten å nevne et megapikselkamera, er New Deal Design svært sparsomme med de tekniske spesifikasjonene. Hvis Genesis-modellen skulle bli virkelighet, vil det nok knytte seg en del forventninger til et såpass futuristisk konsept.

Det er foreløpig lite som tyder på at Fujitsu har planer om å kaste seg ut i krigen om mobilkundene. Hvis de imidlertid skulle gjøre det likevel, er ikke Genesis-modellen noen dårlig start.

(Kilder: New Deal Design, Core77, Supermobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen