Lekegrind for filmfrelste

Canal Digital Play er er en ny underholdningstjeneste på internett for kunder hos Canal Digital. Her finner du pr. i dag 432 filmer og du kan velge fritt mellom disse. Selskapet vil kjøre en testperiode for 5000 av sin etablerte kunder frem til 6. april, og fra da av vil tjenesten være tilgjengelig for alle kunder.
Videobutikk på nett
Canal Digital er ikke alene om å etablere videobutikker på web. Slike tjenester finnes det mange av allerede. Siste vi har testet her er Headweb. Tjenesten fra Canal Digital vil som sagt være tilgjengelig for selskapets kunder og prisen på filmene vil starte på 45 kroner og må sees innen en tidsperiode på 24 timer etter bestilling. Kunder som har de største kanalpakkene fra selskapet vil ha tilgang på 50 filmer som en del av tv-abonnementet og disse filemene kan man se så ofte man vil.
Vi har tatt en kjapp kikk på utvalget og det er vel å håpe at dette blir bedre over tid. Slik det ser ut i dag fremstår det som noe tynt og foreldet. Noen filmer er svært nye og nettopp sluppet, men vi skulle ønske at dette utvalget hadde vært bedre. Vi skal komme tilbake med en grundigere test av tjenesten på et senere tidspunkt.
Video on demand
I samme åndedrag som selskapet lanserte Canal Digital Play, som er en ren nettjeneste, ga selskpet også signaler om at de kom til å lansere Video on Demand som en del av de normale tv-tjenestene i en ikke alt for distant fremtid. Du kan få en smugtitt på hvordan Canal Digital Play ser ut på play.canaldigital.no.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen