Leide ut huset via AirBnB – kom hjem til et mareritt
Teknofil
(Bilde: skjermbilde/CBC.ca)

Leide ut huset via AirBnB – kom hjem til et mareritt

Politiet kalte det en «narkotika-indusert orgie».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Tjenesten AirBnB gjør det mulig for hvem som helst å leie ut et hus eller en leiligheten til noen andre. Som oftest går nok det helt greit for alle parter, men ikke alltid.

Ekteparet King hadde for litt over en uke siden leid ut huset sitt nord i Calgary i Canada til fire menn som sa de skulle i et bryllup, skriver CBC.ca. De fikk nøklene til huset på lørdagskvelden. Etter hvert fikk ekteparet meldinger fra naboene om at en partybuss med masse folk hadde dukket opp, og at alle sammen stormet inn i huset deres for å feste.

Totalt skal rundt 100 personer ha deltatt på det politiet senere beskrev som en «narkotika-indusert orgie». Her ser du synet som møtte familien King da de kom hjem:

Skader for flere hundre tusen kroner

Huseierne måtte sammen med politiet kaste ut de rusa leietakerne og de øvrige festdeltakerne, som hadde fullstendig vandalisert hjemmet deres. Det fikk de ikke gjort før mandag morgen. Synet som møtte dem i huset var knust glass, kondomer, sigarettsneiper og søppel overalt. En av politimennene sa det var det verste han hadde sett etter 27 år i tjenesten.

– Vi kom hjem og skulle ønske huset heller hadde brent ned til grunnen enn dette. Det ville føltes mye bedre, sier huseier Star King til CBC.ca.

AirBnB har heldigvis forsikring, og sier de vil dekke utgiftene for å reparere skadene som vandalene påførte huset til King-familien. Totalt er det ventet at regningen kommer på minst 50 000 canadiske dollar, altså over 310 000 norske kroner.

I denne saken ble utleier selv truet med utkastelse
De inviterte til sex-fest i leilighet lånt på nettet »

(Kilde: CBC.ca)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen