Lei film via BitTorrent

Annonsør­innhold
Les hele saken »

BitTorrent-teknologien har revolusjonert måten man kan spre materiale på nettet, ved å innføre en ny måte å dele filer på for å få høyere nedlastingshastigheter og for å slippe å ha kostnadskrevende servere. Allerede i november i fjor annonserte selskapet hans, BitTorrent Inc., at de hadde inngått avtaler med flere større filmstudio om å distribuere filminnhold på nettet. Nå har disse avtalene munnet ut i et reelt samarbeid.

Kun for amerikanerne

Filmer du leier på nettstedet koster stort sett 4 dollar, omtrent 25 norske kroner, og det lar deg spille av filmen i opptil 24 timer etter at du har startet avspilling, og du kan kun se filmen på den datamaskinen den ble lastet ned på. Svært mange av de filmene som det nå er mulig å leie på DVD, finnes på nettstedet, men foreløpig er tjenesten kun tilgjengelig for amerikanske brukere.

Filmene du laster ned er i Windows Media Video-format, og er beskyttet av Microsofts DRM-teknologi. Det er ikke kunngjort når tjenesten vil bli gjort tilgjengelig i Norge. Du kan selv se på tjenesten, men foreløpig ikke kjøpe noe, på bittorrent.com.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen