Lei av svart og hvitt?

Til tross for beinhard konkurranse i mp3-spiller-markedet, har Creative ingen planer om å legge inn årene riktig enda. Nå slipper produsentene den nye mp3-spilleren Zen Neeon2. Som med de forrige Neeon-spillerne, er halve poenget å tilpasse utseendet slik du selv vil. Det andre halve poenget er musikk og video.

Selv om Neeon2 kan vise video bør du ikke belage deg på å se Ringenes Herre-trilogien på spilleren. Skjermen stiller nemlig bare med 128 x 128 piksler fordelt utover 1,5 tommer. Dette fungerer sannsynligvis greit nok til bildefremvising, som spilleren også støtter.

Som nevnt er en del av poenget med Neeon-serien at du kan tilpasse spilleren. Du får kjøpt spillere med svart, grå, blå, rosa eller oransje bakplate. Fronten av spilleren er svart uansett hvilken farge du velger, men her kan du klistre på forskjellige merker som dekker hele spilleren. Du kan også stille inn fargene i menyene på spilleren.

Neeon2 har ellers innebygget FM-radio, og kan gjøre opptak fra radiosendinger du hører på. I tillegg har spilleren innebygget mikrofon og en linjeinngang som kan brukes til å gjøre opptak fra for eksempel en CD-spiller.

De nye spillerne kommer i størrelsene en, to og fire GB, og benytter som de fleste andre konkurrenter i denne størrelsesklassen fastminne i stedet for harddisk. Dette betyr at du får plass til omtrent henholdsvis 250, 500 eller 1000 sanger. Fastminne i stedet for harddisk gjør også sitt for batterilevetiden. Creative hevder at Neeon2 skal klare 20 timer musikkavspilling, eller åtte timer videoavspilling.

Creatives nye mp3-spiller måler 8,1 x 4,2 x 1,25 cm, og veier 50 gram. Prisen på fire GB-utgaven vil trolig være rundt 1900 kroner. Neeon2 vil komme i salg i løpet av denne måneden. Høyttalerne på bildet over selges separat.

Mer informasjon finner du på Creatives hjemmesider.

(Kilde: Creative.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen