Lei av å prate i vind?

Du har vel opplevd det selv. Endelig har du klatret til toppen av Galdhøpiggen, og vil gjerne ringe mor og fortelle at du antakelig ikke rekker hjem til middag. På Galdhøpiggen, som de fleste andre steder i Norge, blåser det imidlertid fra tid til annen.

Svært mange ergrer seg over at telefonsamtaler utendørs ofte blir sabotert av værgudene, og gjør det umulig å høre hva motparten sier på grunn av telefonenes fantastiske evne til å fange opp vinden som blåser rundt ørene våre.

Dette er ikke bare et problem i Norge, og den amerikanske produsenten av hodesett, Plantronics, introduserer hodesettet MX300.

MX300 er spesiallaget for å fjerne den sjenerende støyen som vind ofte forårsaker.

Til dette benytter de sin egen WindSmart-teknologi, som innebærer at mikrofonen er dekket med et spesiallaget materiale for å fjerne ulyden.

De fleste har vel også opplevd at ledningen til håndfrisettet har en lei tendens til å utvikle seg til spaghettikaos etter en tur i lomma eller sekken. MX300 har en løsning på dette også. Designen, som Plantronics har døpt FlexGrip, tilbyr en sammentrekkbar ledning som skal forhindre knute på tråden.

MX300 koster rundt 400 kr, og skal være kompatibelt med de fleste kjente mobilmerkene. Hodesettet kan du få kjøpt via produsentens egen hjemmeside.

(Kilde: Plantronics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen